Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
StormLine
senior tag
megváltozott a hivatalos honlap tartalma. ne számítsatok sok újdonságra, de legalább már nem csak átirányít egy megvásárlós oldalra
-
gelbelex
őstag
válasz Jakab66[hun] #20298 üzenetére
Részemről a szerencse..!
és egy kis bemutató Gelbelex versenyzőnek
Igen, a kép jól illusztrálja, mit néztem több tucat kanyaron keresztül..
Köszönöm a gurulást én is, Csizmás úrnak és Jakab66-nak!
-
Pumuklee01
csendes tag
Bővült a FAQ némi modding leírással, az alapokról, mit és hogyan ha moddolni szeretnél. Továbra is várom a cruise szervezőket akik szeretnék cruisaikat kiírni a faq főoldalára.
[ Szerkesztve ]
-
Jakab66[hun]
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
jóestét
megcsináltam a 60 km-es gyorsaságit
18.02 lett a vége, Saleen S281-el szóval most megvettem a Ferrari 288GTO-t, és végre Magnum P.I.-t játszhatok
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Pecc
őstag
válasz Mr.Csizmás #20311 üzenetére
Ahhoz a packos 308GTS-t vedd meg
-
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz Mr.Csizmás #20315 üzenetére
Netröl... Van egy oldal, én is onnan szedtem, meg szerintem elég sokan még, szóval megbízható. Bankszámlaszámot megadsz, levonják árát, letöltöd, adják hozzá a kódot, és happy end
Gipsz Jakab
-
nap
addikt
válasz Mr.Csizmás #20315 üzenetére
Ez kell neked! Igaz, hogy benne van az eredeti jatek is, de meg mindig olcsobb, mint a megapack magaban.
Ja, es a megapack kod gyarilag hibas, telefon/email az ugyfelszolgalatnak a hibas koddal es kuldenek egy jot helyette.[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Mr.Csizmás
titán
hmm, nem is vészes.
kérdés: ha ezt megveszem (mert ugyebár csak a megapack kellene) tudom használni a jelenlegivel accounttal?
meg ide kapcsolódik: van egy másik TDU, haveré, asszem hibás a kódja. szintén a cd-projektet kell zargatni? még a classic, atari kiadás.
-
nap
addikt
válasz Mr.Csizmás #20318 üzenetére
En is a regire tettem fel a megapackot.
Vigyazni kell, mert a megapack csak azzal az eredeti jatekkal fog menni amire eloszor felraktad. Asszem valahogy regisztralja a szerveren.A cd-projektet szerintem csak a cd-projektes jatekokkal erdemes zargatni. Az elso kiadast nem tudom ki adta ki.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
gelbelex
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gelbelex #20321 üzenetére
Hmm, köszi uram
alapfelállás: 2 db régi (seven-m) TDU, ebből az egyik kód nem jó (haveré), másik jó (nekem)
most berendeltem egy packosat, mitévő legyek, hogy jól jöjjön ki? Havernak a az új kiadásból az alap serial, vagy a régit adjam át, és magamnak új alap+pack...help plz
szerk.: mennyi idő alatt küldték ki a carpack új kódot? +1 ha felteszem az alapot, és csak később a carpackot, attól még az accountot folytathatom?
bocs a sok kérdésért
[ Szerkesztve ]
-
goofy86
tag
HEllo!
Olyan kérdésem lenne, hogy most vettem egy TDU eredeti játékot (legjobb választás), de hiába írom be az aktivációs kódot nem indul tovább. Mi ennek az oka? MIt lehet tenni? Előtte volt fenn tört verzió is de ahhoz, sem volt jó az aktivációs kód. Segítség.
Keresgétem már itt a fórumon, de nem igazán találtam választ akérdéseimre.
Előre is kössz a segítséget.Alcatel 303, Nokia 3410, SE K700i, SE S700i, SE K610i, SE w810i, Nokia E60, SE W950i, SE P1i, Nokia E90, HTC touch pro, E71, SE w960i, Nokia 5800XM, SE X1, Apple iPhone 2G, rövid telótörténetem:)
-
nap
addikt
válasz Mr.Csizmás #20323 üzenetére
Megoldhato, de nem egyszeru. brd kollega hozzaszolasaira keress ra!
Elvileg a profilod is a szeriaszamhoz van hozzarendelve.
Munkaidoben fel-egyora alatt kapsz uj kodot.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Tibiajax
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Tibiajax #20326 üzenetére
Nekem egy kanyar sehgy se akar menni, jó lenne ha tudnál segíteni. A Nordschleifén van egy 180-as enyhén döntött, kibetonozott visszafordító. Na az nem megy. Ha neked megvan, elárulhatnád a receptet, hogy hogyan kell megcsinálni, mert az istenér se sikerül...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Tibiajax
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #20327 üzenetére
hát, elárulhatom, de nem biztos, h sok hasznát veszed..
..én az éjjel kiírtam f8-ra az egészet, ugy ahogy vanA kocsid viszont nagyon állat
-
Mr.Csizmás
titán
Megoldódott a gondom.
Eladó egy darab alap TDU serial, még nem volt regelve, no account.
-
goofy86
tag
válasz Mosquitoo #20329 üzenetére
Kössz a válaszokat csak. Már írtam is a forgalmazónak. De a második link amit küldtél az az átírós dolog egy kicsit gondot okoz nekem, mert windows7 oprendszerem van és abban nem találok ilyen applikacation data könyvtárat. Ha küldenek új kódot azt is át kell írni?
Alcatel 303, Nokia 3410, SE K700i, SE S700i, SE K610i, SE w810i, Nokia E60, SE W950i, SE P1i, Nokia E90, HTC touch pro, E71, SE w960i, Nokia 5800XM, SE X1, Apple iPhone 2G, rövid telótörténetem:)
-
goofy86
tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #20331 üzenetére
kiírtam F8-ra = töröltem a rákba
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Tibiajax #20335 üzenetére
Ezek szerint nem fogott meg...
Nálad is tré volt az irányíthatóság?? Főleg erősebb verdáknál, ha visszaveszed a gázt túlkormányzott a verda, ha elpadlózod akkor meg alulkormányzott... Ha a kanyarok csúcsán elpadlózok és elötte nem dobom a farát, akkor simán kiegyenesíti a kanyart a verda... Van, hogy gázadással tudom a kanyarban "hintáztatni" a verdát. Nem kellemes...
Jó, mondjuk digitális gáz...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Tibiajax
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #20336 üzenetére
a zonda vs konig verseny.
15x indultam neki, kb a 10. restartnál mondtam azt, ok, még 5 dobásod van.Az 5 lehetőségéből az első 3-ban a elhagytam a königet, eltünt a visszapillantóból, majd a köv kanyarnál picit többet fékeztem az optimálisnál, erre már el is húzott mellettem, majd miután elhagyott, 3 kanyarral késöbb belassult. Az utolso lehetősgénél pedig jött hátulrol, rögtön az elején és kilökött a faszba..
Akkor szépen quit, , még egy quit, control panel, uninstall programs.
És azóta máris szebben látom a világot.
Nem olyan bonyolult ez egyébként -
TESCO-Zsömle
félisten
-
Mr.Csizmás
titán
Látom, nem vagyok egyedül az NFS: Shi(f)t-ről alkotott véleményemmel...maradok a TDU-nálMegjött a MOMO (tibiajax, köszi a linket ), szoknom kell, tegnap este jót birkóztam az FF-el, szokatlan volt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #20339 üzenetére
basszus, akkor tényelg ennyiért nyomják a momo-t?.. jól leesett az ára
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #20341 üzenetére
nem úgy értettem.
a multkor is volt már egy - akkor úgy tünt, ipon-elírás -, és aki ügyes volt, megrendelte gyorsan. Most akkor viszont véglegesítették az árat és mivel megrendelted és meg is kaptad ennyiért, valóban ennyi. -
Jakab66[hun]
senior tag
válasz Mr.Csizmás #20343 üzenetére
És jó az a MOMO? Lehet rendelnék én is, csak sajna nem tudom senkinél kipróbálni, hogy milyen lehet / megéri-e.
szerk: Amúgy, a G25 ára a G27 megjelenése miatt esett ugy le szvsz...
[ Szerkesztve ]
Gipsz Jakab
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Jakab66[hun] #20344 üzenetére
*****jóóóó
tegnap egy óra alatt betanultam a kéziváltót, a FF pedig brutál...sokkal jobb élmény így, birkózva vezetni, mint a vibration force wheel-el 300-nál két ujjal fogva bevenni a kanyart...
vegyél egyet te is
-
Jakab66[hun]
senior tag
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz Mr.Csizmás #20345 üzenetére
Ha gondolod, akkor egyszer beülhetsz mellém, 1-2 karikára, megmutatom milyen is ez
Gipsz Jakab
-
bazso29
aktív tag
Mostmár nem csak a kormányok olcsók. Erre vártam: Cordless Rumblepad II 6.200Ft.! (Van drágábban is, de mi a különbség..?)
[ Szerkesztve ]
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
goofy86
tag
Ha valaki le tudná írni, hogy window7-nél mi az elérési útvonala annak a féljnak amibe az úkódot be kell írni, azt nagyon megköszönném. Mert elkülde nekem a forgalmazó csak nem találom, hogy hova kell beírni.
KöszönömAlcatel 303, Nokia 3410, SE K700i, SE S700i, SE K610i, SE w810i, Nokia E60, SE W950i, SE P1i, Nokia E90, HTC touch pro, E71, SE w960i, Nokia 5800XM, SE X1, Apple iPhone 2G, rövid telótörténetem:)
-
MS74hu
tag
Jóestét. Segitséget szeretnék kérni. G25-össel tolja valaki a gamét? Ma vettem 1-et és nemtom hogy mik a beállitások hogy egyáltalán elinduljon. A segitséget elöre is köszönöm.
Lenovo Y700
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest