Új hozzászólás Aktív témák

  • Fecdzo

    senior tag

    válasz tlac #7134 üzenetére

    Igen, nem veletlenul a geometriai brown mozgas alkalmazzak peldaul az opciok arazasanal.

    Ha rakeresel a gugliban h mean reversion trading akkor sztem eleg sok talalatod lesz. Viszont gyakorlatilag egy momentum tipusu indikator hasznalata boven eleg ilyesfajta tradinghez. Ugyanakkor ezt daytradelni csakis DMA kapcsolattal erdemes tehat be kell tudni ulni az ajanlati konyvbe. Ezt mt4en felejtsd el. A spread felemeszt meg ha 0.7 pip akkoris.

    Hft trading. Orderbook dinamika es orderflow, kulonosen a block orderek monitorozasa segithet ilyen mikro momentumok megtalalasaban. Viszont mint irtam mt4en ezt szinten felejtsd el. Matlab vagy python vagy meg inkabb c ill java plusz apira van szukseg. Es persze olyan prime brokerre aki kolokaciot ad es rendkivul olcson es melyen tradelhetsz.

    Meg hosszu tavon vannak szep trendek de oda kell a funda.

    A tavlatokrol:
    Amiota nyitott vagyok es nem sajnalom az idot es energiat a jobb megismeresre sokkal eredmenyesebben megy a trading. Viszont ez az en utam. Ez nem biztos h masoknak is epugy jo. Honapok ota a fejleszteseim a munjatarsammal es cimborammal jol alakulnak koszonhetoen a modszertan ismeretenek.
    Hidd el a technikai elemzes teli van zsakutcaval. Esznel kell lenni es meg kell vizsgalni nem pedig csak elhinni egy egy adott technikai modszerrol h jo. Ezzel szemben a kvanti technikakkal megtzdod vizsgalni h egyaltalan van e ertelme penzt tenni egy egy modszerre.

    En az evek alatt ide jutottam.

    fulekitrading.wordpress.com

Új hozzászólás Aktív témák