Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz mizu #8019 üzenetére

    Ritkán írok ide, de emellett nem tudok elmenni!
    Emiatt én is vitáztam már sokszor velük. Nem érdemes amúgy, nem engednek belőle. Korlátoltak. Ha nem éri meg nekik havi 1600 forintért (máshol majdnem ennyi a közepes csomag) akár pusztán kiegészítő szolgáltatásként is működni, akkor ragadjanak le ott ahol vannak.
    Erre szokta azt mondani a többség, hogy nyugodjál meg, pontosan tudják, hogy mi éri meg nekik s mi nem. Ennek az országnak az idióta gondolkodását elnézve, akár az áfa mértéke stb. én nem vennék rá mérget, hogy mindenki tudja, hogy járhat a legjobban.
    Vegyük akár a digiseket (satra gondolok), akik többsége leginkább a digi sportokért (azok lehető legolcsóbb "beszerzéséért", a leginkább nézett csatornákkal egyetembe) maradnak a szolgáltatónál, ott soha nem kell számítani HD bővítésre, de plusz 1600-ért kapna HD csatornákat a tarr-tól ha egyben tarr területen is lakik. HD csomagra némi kedvezmény ha telefon is van, s máris lemondta a telekomnál a vezetékest. A digi olcsóbb a többi csatornára, HD-t meg a tarrtól. Sőt a tarr HD kínálatát elnézve, én úgy gondolom sokaknak önállóan is elég lenne. Tényleg, tuti rosszul járna a tarr egy ilyen lépéssel. Mini csomagokat is úgy kell összeállítani, hogy kiegészítse a digi kínálatát esetleg árban leverje a T minicsomagjait a UPC HD csomagját meg ha árban nem is, kínálatban. Kevesebb néha több erre is igaz! S nem feltétlenül jelentené ez azt, hogy csak kiegészítő szolgáltatásként tekintenének a tarr-ra, csak megvan adva a lehetőség erre is.
    Szóval én úgy gondolom, hogy ezek kiaknázatlan lehetőségek, ők úgy gondolják, hogy totál zsákutca.

    Végezetül Tarr Jánosnak ajánlom a SP-ból ezt a jelenetet (még ha tudom, hogy nem is olvas minket): [link]

Új hozzászólás Aktív témák