Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
-
Ricardo
titán
válasz koboldozat #17734 üzenetére
Ez jó lett.
-
Ricardo
titán
válasz #16514048 #18116 üzenetére
Egy kép legyen mjó minőségű amennyire lehet, és amennyire az adott eszköz (amivel éppen fényképezünk) lehetővé teszi. ebben nincs vita. abban egyetértek veled, hogy nem minden a fullos minősé. Egy fotó szerintem akkor jó, ha "közöl" valamit. Ránézel és valami megfog benne. ha a családi képek közül ki kellene választani tizet, ami a legjobban megfog, akkor olyan képek kerülnének a listámra, amik a minőséget tekintve az első húszban sem lennének benne. Egyszerűen azért, mert olyan pillanatot örökítettek meg amik kedvesek számomra.
Ha a családi fotóktól eltekintünk, mert azok megítélését a személyes érzelmek erősen befolyásolják, nekem akkor is az egyik legfontosabb tényező az adott kép hangulata/kisugárzása. lehet tökéletes egy fotó technikailag, ha a téma, vagy aszemszög "semmilyen", és lehet kicsit gyengébb minőségű, ha számomra olyat mutat, ami megmozdít valamit.Persze ezt a gyengébb minőséget egy bizonyos színt felett kell érteni, hiszen a téma is lehet akármilyen jó, ha maga a kép értékelhetetlen mnőségű. Meg kell találni az egyensúlyt.
-
Ricardo
titán
Izzó.
Sajnos a színmegtartás nem sikerült túl pontosan. Inkább az ötlet, mint a minőség miatt hoztam. Az ujjammal nem tudtam pontosabban megoldani a telefon kijelzőjén. Egyszer kipróbálnám milyen pontosan lehet képet szerkeszteni egy Note-on a ceruza segítségével
Xiaomi Mi A1 +Photo Editor
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest