Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz Muerte68 #19259 üzenetére

    Ferdítesz, és megpróbálsz félrevezetni olvasókat.

    A fényképeket azért tettem be, mert VÉGRE van olyan megoldás iPhone-ra, amely HASONLÓAN, mint a GCAM, a meglévő hardveres kivitelezésen segít, és nem is akárhogyan.
    Ha csak a két iphone fotót (gyári és neuralcan night mode app) nézed meg, látható, hogy óriási a különbség.

    Erre jött egy hozzászólás, hogy szar a minőség. ((#19250) enginev3.0 ! Szerinted a többi gyártó általam ide betett képei milyen minőségűek? Jók? Szuperek?)
    ShadowLac érzékeltette, hogy itt nem is igazából ez a lényeg és ekkor kapcsolódtál be te is, hogy ez tényleg szar... BEZZEG a többi gyártó... pl. a Leica.

    Mint láthattad minden gyártó (itt sokak által istenítettek is!) szar képet készítenek, magyarul dettó ugyanaz, vagy még rosszabbak, mint az iphone neuralcan night mode app által készített fotója.

    Ekkor elkezdtél egy mi9 képet szerkeszteni, és hozzátetted, hogy a neuralcan night mode app ugyanazt csinálja, mint te.
    Azt is leírtam, hogy kamuzol, hiszen semmi köze a mi9 képének az iphone-hoz, de úgy látom, már arra nem vállakoztál, hogy az iphone gyári appjával készített fotóját "feljavítod" és párhuzamba állítod a pénzkidobásként említett app képével.

    És most meg előjössz a "körömpiszokkal"....
    Kérlek, akkor ebből kiindulva minden egyes GCAM fotó után is ezt a hozzászólásodat másold be, hogy (amit sejtetsz) szenzor nélkül minden éjszakai kép nulla, és ezekkel a szoftveres módoklások nem is valók semmire!

    Én az e témában felvetett hozzászólásomban csak egy olyan alkalmazásra akartam felhívni a figyelmet, ami esetleg másoknak is jól jöhet.

    [ Szerkesztve ]

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák