Új hozzászólás Aktív témák

  • balazs1022

    őstag

    (#18500) psajti , (#18502) jana1225 , (#18505) Ricardo : Köszi nektek!

    (#18508) Bazsi84:: Én Nagyon szeretem. Eddig ez az első telefonom, amit újként vettem. És ez a 2. "okos" telefonom. Nem is tervezem lecserélni (mert amíg teszi a dolgát nincs is mire). Elavulás jeleit szerencsére nem mutatja. (nem úgy mint az előző samsungomnál, vagy ismerősök huawei-nél) 1x akartam eladni (hirdettem is), mert korlátozott volt nagyon a kamera szoftvere. Szerencsére a Bacon Camera alkalmazással ez megoldódott. (Van rendes RAW és tudja emellett záridőt is / 80"sec-ig).

    A Find X egzotikum helyett inkább a Vivo Nex-et ajánlanám. Egyébként meg a Oneplusok-at (mind 3 márka egy brand alá tartozik). Ezek közül a legismertebb és a legelterjedtebb a Oneplus. Ebből kifolyólag is minsőgben sincs különbség a 3 márka között. Sokszor ugyanazok az alkatrészek is bennük. Pl a Find7 kamrája ugyanaz mint a Oneplus One-t - csereszabatosak. A Oneplus előnye, hogy a hatalmas XDA-s tábor.

    Egyébként én sem tudom milyen telefont vennék, ha arra kerülne sor. Talán egy Oneplus 3T vagy 5T-t használtan, vagy Pocophone f2-t ha megjelenik. Nekem még számít a 3,5mm-es jack is és az újakba már ilyen nincs. :D

    (#18509) Divinity:: Ezek közül a 2. nagyon jó :K

    [ Szerkesztve ]

    https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

Új hozzászólás Aktív témák