Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz mirci18 #18465 üzenetére

    Semmi javulas. Kamera szempontjabol a Samu egyik "elonye" az automata HDR es videozas. Ellenben nincsenek extrak a szoftverben, gondolok itt az ejjeli modra es fenyfestes modra, valamint egy M20/M20Pro-hoz kepest makrozni sem lehet normalisan, mert 5cm-nel kozelebb "meghal" a fokusz, nem kepes beloni az elotte levo dolgot. A Huawei 20-as szeriaja 2-3 centirol is rohogve bemeri amit kell.
    Kameran kivuli dolgokban megintsak nem erzekelek semmi extrat, raadasul tereroben, es uzemidoben elmarad a Huaweitol es Xiaomitol is, hiaba alacsony a SAR erteke es sAMOLED.
    Ezeket leszamitva remek telefon az utolso 2 dolgot inkabb szajhuzva emlitem, mas a nem tudok belekotni. Egy Note8-hoz kepest fenyevekkel jobb, meg annak ellenere is hogy ugye ujabb modell.
    M20Pro-t talan a Mi8/Poco parosra erdemes cserelni, ill a M20Pro-ra a szeleslato kamera miatt, vagy erdemes megvarni az idei ujdonsagokat, gondolok itt a P30 csaladra, vagy Mi9-re, esetleg az LG V40 vagy meg a V50 es G8 paros egyikere (persze ha meg is jelennek nalunk), de az LG szokas szerint nincs a helyzet magaslatan meg frissitesbrn se.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák