Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
válasz freemanone #14951 üzenetére
De.
Két mp alatt fog fixet, nem kell 5"-on vakulni, normálisan hallom 130-nál is a céges gépben merre kéne mennem, villámgyorsan tervez...soroljam még?
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
freemanone
addikt
válasz justflash #14952 üzenetére
Jah hát végülis....
remélem legalább 9 cellás akku van benne!mondjuk én is mindig a 10" környéki GPS párti voltam, de a 14" mintha picit túlzás lenne... arról nem is beszélve, hogy az auto hangrendszerét használja már, legyen az akármilyen gps.... mert a belső picsarecsegőket akkor se hallom rendesen ha áll a motor!
-
nagyúr
-
justflash
aktív tag
válasz freemanone #14953 üzenetére
Kicsit overkillnek hangzik az tény, de kb az első két órában volt furcsa, azóta imádom.
A hangrendszerrel az volt a baj, hogy hiába nyomtam rá AUX-ra picsa halk volt még max hangerőn is a céges GPS és a telóm is, na meg nem mindegy hogy 2mp alatt tervez meg egy 3000km-es utat, vagy leáll gondolkozni az iGo negyed órára, aztán vagy kifagy vagy nem.
Van hozzá 9 cellás akksi+külső 6cellás kiegészítő+autós töltő, de töltő nélkül is van legalább 12óra üzemidőm közepes fényerőn. Meg vettem 30 euróért egy hasonló tartót, tökéletes.
(#14954) Napfénysüti: 6-7 óra vezetés után fáradt szemmel már nem látod rendesen az 5 colos kijelzőt, főleg nyáron, na meg ha a hangutasítás nem egyértelmű (és külföldön elég gyakran van ilyen) akkor jobb ha normálisan látod melyik kihajtón menj ki a körforgalomból a 8 közül.
Egyébként meg a Thinkpad adott volt, csak ezért nem veszek 10"-os tabot vagy GPS-t.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #14954 üzenetére
Nekem az S4 is kiváló, BT-on a hangrendszeren szól, hibátlan. Jáksó hang meg űber.
-
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
G+ auto backup dolgaiban (képek) valaki otthon van?
Ugye elvileg az alapból privát (kéne legyen), de a képeimen több száz megtekintés van, mégis, hogy a p.csába akkor?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
ArmanD.
őstag
Eladó mobil: [link]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Fecogame
veterán
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Rellind
senior tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni.Menyasszonyom diploma munkájához készült kérdőívet kitöltő személyeket keresek.
Téma: E-közigazgatás.
De, hogy ne legyen olyan egyszerű a történet, az unió néhány országa az érintett.Például: Románia,Hollandia,Ausztria,Lengyelország,Anglia,Franciaország.
Tehát, ha valakinek van olyan ismerőse, aki a fent említett országokban életvitelszerűen tartozkódik és hajlandó lenne 3-4 percet áldozni az életéből és kitöltené az online kérdőívet, az kérem keressen meg, elküldöm privátban az ország nyelvére lefordított kérdőív linkjét.
Köszönöm segítségeteket.
-
justflash
aktív tag
válasz Rellind #14971 üzenetére
Angol és holland link jöhet.
Viper26: Szerintem adott időintervallumonként (de az egyes backupok előtt biztosan) beolvassa az egész G+-os mappát a backup program és onnan van a több száz megtekintés, gondolom hash-t is ellenőriz nem csak indexeli a tartalmat.
-
Rellind
senior tag
Köszönöm Uraim!
-
Kloden
senior tag
Eladó vadiúj Gas kabát és egy Hugo Boss farmerkabát.
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
juliabrilke
veterán
De várom már, hogy a PH! kitegye a szokásos április elsejei hülye vicc híreket, amit nagy boldogan felismer mindenki, hogy kamu.
top3 tipp:
Half life
ATI kártyás szivatás
Előfizetéses lesz az apró (ha van merszük) -
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #14976 üzenetére
Áh...:
-Snowdent az NSA építette be az oroszokhoz/ valójában földönkívüli
-eltörli az Artisjus az üres eszköz utáni jogdíjat
-új iPhone/Samu retinaszkennerrelJa, ha valakinél tegnap Veszprémben nem volt net és Telekomos akkor bocs, faterék elszedték az optikát a 8as mellett.
[ Szerkesztve ]
-
justflash
aktív tag
válasz gyenge47 #14980 üzenetére
Itt 500méter ment a levesbe mert ezt nem lehet javítani, csak az egész szakaszt cserélni, ~1,5 milla lesz a vége.
Az a poén hogy a gépes észre se vette, akkor derült ki mikor megjelentek a szerelők fatenál hogy jöttek optikát javítani.
Egyébként tudnék mesélni, a Fő utcán is volt pár csúnya dolog, például az 5kV-os kábel 10centi mélyen védőcső nélkül, meg a telekom egyik gerincvezetéke 60 helyett 30 centin, mind a kettő épp hogy megúszta.
[ Szerkesztve ]
-
-
justflash
aktív tag
válasz gyenge47 #14982 üzenetére
Elvileg a jelszintromláson kívül fizikailag is lehetetlen a többszálas optikát forrasztani, na meg ha meghúzza a gép akkor 500m-en belül bárhol sérülhet, egyszerűbb és főleg gyorsabb az egészet cserélni, senkinek nem érdeke hogy kiessen egy 10 gigabites kábel adott esetben napokra.
A földeléses történet viszont gyönyörű.
-
Rellind
senior tag
Netezős,filmnézős laptopot keresek 10" felett.
Ajánlatokat konfigurációval,árral,állapottal privátban várok.
Köszönöm. -
freemanone
addikt
Április 1. Blzzard módra! [link]
A flawless control a kedvencem! -
sh4d0w
félisten
válasz freemanone #14986 üzenetére
Azt akár az EA is tervezhette volna, csak több kártyaslottal...
https://www.coreinfinity.tech
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van valakinek telefonhoz való torx kulcskészlete? kb 15 perc erejéig kellene
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
tudnátok ajánlani valami jó és nem drága konditermet itt Fehérváron?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #14993 üzenetére
Mikor inni kell, mi?
Cellpeti: Alba kondi, 6.000/hó.
-
Eladó Motorola Moto G
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #14996 üzenetére
Előbbiekből most csak nem káros van, Vidi meccset meg hagyjuk is. Nézni sincs kedvem.
Arsenal-ra meg időm nincs. Ez mondjuk jobban zavar.
-
Andris837
senior tag
Gyenge szereplés ide, kimondhatatlanul rühellt edző oda, én ma akkor is kimegyek a Pécs elleni LK meccsre.
Amikor ezek a lélektelen, pénzéhesk*rvákjátékosok már rég itt sem lesznek és csak egy "állomás" lesz az életükben a VIDEOTON én akkor is ott leszek a lelátón!
A klubot, a csapatot szeretem.
Akkor is a csapat mellett leszek, ha az nb3-as meccsekre kell kijárni!
"Videoton, Veled az úton, Veled a gondban, Veled a jóban, Veled a bánatban..."Igaz pár fordulóval ezelőtt még a bérletem is ki akartam dobni, de higgadtan átgondoltam az egészet..
HAJRÁ VIDEOTON!
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest