Hirdetés
Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz fekeandras #2098 üzenetére
A hülye állatok. Én is biztos, hogy beszrtam volna.
Régebben mentem hajnalba kómás fejjel a sötétben, és egy ház sarkánál(Győr) egy tuja van kitéve. Úgy megijedtem tőle, majdnem ott haltam meg a helyszínen...- - -
Mai napiszar adagunk: [link]
- - -
Ui.: Nem BMF-es vok.
[ Szerkesztve ]
-
buherton
őstag
Ennyi szemfesték, egy normálisabb nőnek, jó ideig elég lenne...
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Tomics
addikt
-
hemaka
nagyúr
válasz runner 125 #2103 üzenetére
-
hemaka
nagyúr
Őő izé http://href.hu/x/7u3t Az előzőt meg töröltetem Kicsit benéztem, elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
mindkettő szégyen
PH! addikt since 2004
-
Flow
senior tag
Volt már? link
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
<NewL>
addikt
emlékszik még valaki erre?
reggel a slágerben felhozták,pár percre témának.
kilőőőni!There's an app for that
-
runner 125
nagyúr
-
concret_hp
addikt
vagy fullba vagy sehogy :D
-
runner 125
nagyúr
válasz concret_hp #2116 üzenetére
Krva jól tette!
Bírom a csókát..egyébként most már h h nincs Showder club?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
buherton
őstag
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
válasz concret_hp #2116 üzenetére
Ez hatalmas!!!!!!! Ennyire megszívatni a népet...
Sztem a Showder klub téli szünetel
-
buherton
őstag
[link] Szegény lakók...
[ Szerkesztve ]
-
-
<NewL>
addikt
válasz runner 125 #2126 üzenetére
Ez úgy tudom ,hogy igazi! A pesti mfk-s diákok csinálták azt hiszem... nemtudom a kolinak a nevét,de azok akik a sárga szöcskét(villamos) is szokták borongatni
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
buherton
őstag
Kin Kupa az a Kandó szervezi a Kandósoknak (BMF). Tanintézetek közti vetélkedő, pl villamosenergetika, automatizálás, mikrotechnológia stb... Nincs külön kolikra szedve, az más h pont egy kandós koli (éppen felújítás alatt áll) előtt csinálták a Bécsi úton. Ismét lesz idén (alig várom), csak sajnos nem a bécsi úton elsz majd . Am a video kicsit hasonlít arra, mikor GT-be mentük, és az állomáson 350-en szálltunk fel 2 csuklós ikarusra 1 heti ruhával stb-vel.
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz runner 125 #2132 üzenetére
Na barátom ha ennél rosszul teljesítesz az ágyban jaj neked ...
-
lúzer
veterán
válasz runner 125 #2126 üzenetére
persze hogy az
különböző fényerősséggel égnek az ablakok, ha valaki kikockázzaMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
runner 125
nagyúr
válasz fekeandras #2133 üzenetére
..addig tuti nem mennék el,valah nem kívánom az ilyesféle "nőket".
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
zolynet
veterán
Woody Allen, de az nő egyébként nem? ... atyavilág
Life is too short to stay stock!
-
fekeandras
őstag
Az lehet, hogy én vagyok túlzottan konzervatív gondolkodású de az összes ilyen kis feltűnési viszketegségben szenvedő homokost elkapnám egy nullásgéppel aztán magasnyomásúval szedném le a festéket a pofájáról, aztán mehetne isten hírével .Ezek a kis divat..zik elképesztő módon szánalmasak.De az se normális aki hagyja a tinédzser gyerekét így az utcára lépni.Giga-Mega LOL!
-
runner 125
nagyúr
válasz fekeandras #2140 üzenetére
...sztem meg csak egyszerűen rohadt buzik.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
hemaka
nagyúr
válasz fekeandras #2140 üzenetére
Nem vagy konzervatív, vagy akkor én is az vagyok, pedig én egész fiatalos vagyok a 22évemmel De az ilyeneket komolyan nem értem, nem veszik észre, hogy hülyét csinálnak magukból?
-
<NewL>
addikt
a disco's hitten voltam szilveszterkor...
ne tudjátok meg mennyi ilyen volt! minden 2.
voltak olyan hajak,fejek,öltözködések,imóhegyek
(11nap én is 22)[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Ricardo
titán
-
hemaka
nagyúr
válasz runner 125 #2148 üzenetére
Nekem még mai napig ez a kedvencem, kegyetlen. DDDDDDD
[link]"És akkor mondod nekem, h ne cigizzek a lakásodba" LÓL
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest