Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz SirRasor #93484 üzenetére

    az egyik Win10 frissítés óta megy a szopás, hogy minden egyes bejelentkezéskor a PDF nem az adobe readerrel akar megnyílni, hanem visszaáll defaultra. - Én azt vettem észre, hogy ez júzer error. Letöltesz valami pdf-et a és ha alul a letöltési sávban nem a "Megnyitás a rendszer megtekintőjével"-re kattintasz, akkor a böngészőben nyitja meg, plána ha van a böngészőbe acrobat bővítmény telepítve.
    Nagyon sok júzer simán csak kattint össze-vissza, a Microsoft (vagy akármelyik másik rendszer) pedig próbálja magát a júzer számára nagyon kényelmessé tenni és terelni valamilyen irányba. Ha neked ez az irány nem tetszik, akkor szidod a rendszert, ha pedig használni is hülye vagy, akkor vége mindennek.
    Egyszerűen csak újra társítani kell a kívánt alkalmazást.

    Nekem nagyon belassult az acrobat reader, de észre vettem, hogy 32 bites van telepítve. Lecseréltem, azóta okés. Az sem tetszik, hogy az alapbeállításként a fájlok külön munkalapban nyílnak meg, nem külön ablakban, de ez is beállítás kérdés, csak keresni kellett.

    Persze ezek nagy brandek széles körben használva. Teljesen más egy kisebb cég egyedi szoftvere, ami a megrendelő igényeire lett szabva egy bizonyos feladat ellátására.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák