Új hozzászólás Aktív témák

  • regvoltrossz

    tag

    Sziasztok!
    Elég hülye helyzet van mostanában és ebben kérném a segítségeiteket, ötleteiteket.
    Előzmény: Korábbi kapcsolatom már nem nagyon működött, ezért új kapcsolatba kezdtem. Ami engem is meglepett, hogy ez épp a szomszédom, akitől (mármint a lakásától) 12 éve csak egy közfaltégla választott el, de korábban valahogy nem vettük észre egymást :D Kapcsolatunk komolyabban úgy egy hónapja tart.
    Folyománya: valaki a házból (legalábbis valószinűsíthetősen a társasházon belülről) erre nagyon irígy és amikor elveszti a fejét akkor nagyon érdekes dolgokat csinál. Bekopog az ablakon, és amikor együtt vagyunk becsönget, viszont gyorsan el is tűnik(elszalad). Eleinte ez utóbbit olyan 11 körül és utána csinálta. Mostanában már egyre később. Mult éjjel fél háromkor! De ez még semmi, mert közben olyan dolgok is történnek mint pl. hogy a párom biciklije az én ajtóm elé volt tolva. A párom száradó ruhái az ajtókilincsemre akasztva, lakásának ablakáról a szunyogháló két alkalommal is reggelre leszerelve (mintha csak betörő szeretett volna bejutni), az ablakban lévő virágok közül pár a ládából kihajigálva. De a párom biciklijének kormányára is került valahonnan egy kis piros festék, sőt tegnap már olyasmi történt, hogy van egy közös kinti polc a takarítószereknek, slagnak, párom temetői szerszámainak (anyukája kb 10 éve halt meg) és egyebeknek. Erről valaki egy pár papucsot és vödröt kivéve, amik az ajtóm elé kerültek) mindent kihajigált az egyik kukába. :W
    Két emberre gyanakszunk: az egyik a párom testvére akinek senkije nincs a páromon kívül és nagyon nem tetszik neki, hogy úgymond elvettem a testvérét tőle. A másik a felső szomszédasszony, aki mióta meghalt a párja két éve rákban rendkivül erős antidepresszánsokat szed és emellé még alkoholistává is vált azóta, a kettő együtt pedig érdekes dolgokat okoz nála. Csakhogy mindkettő állítja nem ő volt és miközben kikéri magának, a másikat gyanúsítja ugyanezzel. Illetve van még egy gyanúsított egy másik szomszéd értelmi fogyatékos kisfia, amit ugyan elvetettünk, de elvileg lehetséges. Másokkal a házból nem történik semmi ilyesmi!
    Lényeg, hogy amig be nem bizonyítjuk valahogy hogy ki csinálja ezeket, addig valaki tényleg ártatlanul van gyanúsítva. De egész éjjel nem állhatunk az ajtó mellett őrt állva. Valamilyen kicsi elrejthető kamerára, vagy ilyesmire gondoltam, ami felvenné amikor valaki ezeket csinálja. Van valakinek ilyesmije? Mit javasoltok?
    Ps.: Eleinte nevettünk az egészen, de már egyre durvább dolgok történnek és félünk odáig fajul, hogy megrongálja a kocsit, biciklijeinket, vagy mittudomén és ez nem valami jó érzés..

    Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Új hozzászólás Aktív témák