Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz Polemius #80092 üzenetére

    N87-es sisakom van, benne van a szemüveg előkészítés, nem nyomja a fejem a szára, nem ez a gondom vele. A sisak le fel vétel sem olyan kényelmes mert ugye a szemüveget is mindig külön le fel kell tenni. De a leginkább zavaró az egész, keretestől mindenestől, hogy abban a relatíve szük térben az orromon ül. ugy érzem a kilátásom zavarja ha oldalra, hátra kell néznem. Pedig már olyan kerettel is probáltam aminek tulajdonképpen kerete sincs csak felül. Diszkomfort érzésem van tőle, így az egész motorozás élményét megöli, . Az egyik szemem 0D a másik 1,25D Igazából szemű nélkül sem katasztrofa emiatt a látásom ( inkább azt vettem észre, hogy amikor fáradt vagyok, pl 12 órás éjszakai műszak után, akkor jobban érzi a szemem magát ha van látásjavító eszköz , de akkor se szemüveg legyen az sisak alatt., de ez lényegtelen, mert be van irva a 01.01 kód nem tudom csont nélkül végig olvasni a táblát azzal ami nem nullás. ( igen a jogsis képemen fel kellett tennem a szemüveget ugy készült a kép)
    De megoldódni látszik a dolog, beszéltem a dokival, elmondtam mi a gondom, jöv héten meg lesz csinálva újra az alkalmassági és be lesz írva a lencse. ,Eddig tulajdonképpen nem hordtam sosem, kockáztatva hogy megbüntetnek. Kocsiban nem gond ,mert ha leállít , mire megállok ott a szemüveg rajtam. de motoron ez nem olyan egyszerüen kivitelezhető. Ha a kód benne lesz, mégha semmi nem lesz a szememen akkor se b@szakszik azonnal mert nem szemüveges lesz jogsi kép, ami ordit ugye arról hogy kell. A lencsét nem hinném hogy vizsgálgatná hogy valóban ott van e főleg hogy nem is kell mind a kettőre, az egyik anélkül is szabályos :D (papirom meg van erről szemésztől)
    Egyébként pár év óta engem sem igazoltattak motorral, tíz+ évvel ezelőtt orrbaszájba megállítottak. Ha jött öt auto meg én egyedül motorral akkor az tuti ,hogy én voltam az akit kiintettek a többi meg elmehetett
    Pedig akkor is szabályosan közlejedtem :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák