Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz finest #3863 üzenetére

    Ha már az ilyen bonyolult összetett szavakig eljutottál, vétek volt félbe hagyni! ;] Megvan a menyecske száma? ;]

    Nerd: Nehogy azt hidd, hogy a legsemmiérőbb papírral száll harcba minden egyetem a hallgatókért! Van, ahova azért felvételizik a gyerek, mert az ottani kettes is ér valamit.

    ShadowX: Egy hete fogadták el az új civil törvényt. 60k bejegyzett civil szervezet van ma Mo-on, ennek kb negyede közhasznú ma. Úgy megszigorították, hogy a 2 éves türelmi idő után jó, ha 2-3k lesz a közhasznú, ami a pályázati források szempontjából elengedhetetlen kritérium. A bevételek bizonyos hányadának adománynak kell lennie, a kiadások között szerepelnie kell munkabérnek. Adománnyal nem számolhatunk, 196Ft jött be az 1%-os kampány során, munkabérre nagyon sok esetben nincs lehetőség, ha csak egy fisz-fasz 100k-s működési pályázat nyer, ami persze hivatalosan előfinanszírozásos, gyakorlatilag 2011.05.31.-el el is számoltam a pályázattal, de a kifizetés a mai napig nem történt meg. :Y A 7,4M-os büdzsét levitték 1,4M-ra, gondolom, így már szinkronban lesznek. Az eddig működő Nemzeti Civil Alapprogramot megszüntetik, teljesen új koloncot akasztanak a nyakunkba.
    Hogy ezek mögött ki a felelős, nem tudom, de hogy egy szaralak, az biztos!

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák