Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzoli
tag
válasz TheReMiXeR #3651 üzenetére
Nincs készleten. Van viszont az e*p*r*-nél.
https://forexklub.hu /Tőzsde, CFD, Forex kereskedés/
-
Chaser
legenda
válasz TheReMiXeR #3651 üzenetére
Raminél nincs, ex lesz a nyerő ha minden igaz..thx az infókat mindenkinek
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
adik
őstag
válasz TheReMiXeR #3646 üzenetére
-MP3-as lejátszóhoz van finom plüss tartótok?
Nekünk van!
Borzalmasan néz ki, azt hiszem 500 hufba kerül, fekete, vagy vehér hosszú szőr borítja kívűlről, belűlről meg rózsaszín. A klasszikus frissen csempézett fürdőszobához rózsaszín fúga esete
Mai:
sikeresen megnyertem a feladatot, hogy intézzek hitelt. (Óóó, anyám! szopás van!) Szóval jön a felhasználó és elkezd nekem puffogni, hogy miért kérek én el tőle ennyi papírt. Meg miért kérdezek annyi mindent. Mi köze egy hitelnek ahhoz, hogy neki mi a legmagasabb iskolai végzettsége. (főiskola) Legközelebbi ilyen bunkónak nem fogom elkérni az íratait, ha nem adja meg, akkor simán default értéken hagyom és elküldöm a bankba, majd vissza fogják dobni, hogy elutasítva, aztán 3 hónapig nem kap hitelt. Nem magamnak kérem el az adatait, hanem a banknak!Kettő, csipkebokor vessző!
-
adik
őstag
A nyáklap nem 100%-ig egyezik, pl az egyik kisebb izéke sárga, a másikon fekete, az egyiken van ibm logó is, a másikon nincs. De! Minden egyes bitet le tudtam menteni, és kötekedés nélkül ment minden.
A leégett nyákot az új vinyóval fel tudom ajánlani brutalizálásraKettő, csipkebokor vessző!
-
Moddingfan
senior tag
Ami lényegtelennek tűnik, az pusztán statisztika végett kell, hogy a közgazdász alkalmazottaknak is legyen valami feladatuk
u.i.: egyh haver biztosítási/befektetési cégnél foglalkozik, ot volt egy on the top kérdés a hivatalos papírok egyikén. Kapaszkodjatok, a kérdés a következő volt: ''Bal, vagy jobb kezes?'' Ha nem látom, nem hiszem elSex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
adik
őstag
Sörrel a kezében, enyhén pityókásan bejön. Lelőhetem?
Kettő, csipkebokor vessző!
-
ML320
senior tag
Nyugodtan
Én csak egy ügyfelet sértettem meg a mai nap. Bejött egy laptoppal, és egy 2-3 hete vásárolt USB-RS232 átalakítóval. Nem tudja feltelepíteni.
Mivel egyedül voltam az eladó részben, hát most nem kezdtem el azonnal. Fel akartam venni munkalapra, bent a szervizesek megnézik.
Erre jön a felháborodás, hogy csak két perces munka!
- Igen? De hát Önnek sem sikerült!?!?
- De akkor is két perc alatt készen van!
- Milyen oprendszer van a gépen?
- Micsoda?
- Oprendszer.
- Milyen rendszer?
- Operációs rendszer.
- Őőőőőőőőőőő....
- fél perc várakozás után Windows XP?
- IGEN!!!
- Ebben az esetben a rendszerösszetevőkkel is lehet akár probléma, ami sajnos megakadályozza a telepítést, és ehhez jobb átnézést igényel az eszköz
- De két perc...
Megegyeztünk, délután visszahozza, de már előre leszögeztem, nem tudom garantálni, hogy azonnal meg tudják nézni a szervizesek. Fogadok, hogy lesz még egy vitám vele.
És amíg megírtam, bejött két bige egy meghívóval! Kövessük Jézust!!! Jézus szeret!!!
Most a meleg is betett, így kerek-perec közöltem: Nálam ez nem lesz nyerő...Ember tervez, Isten perverz...
-
TheReMiXeR
senior tag
Ebben a qrva melegben még a gyámótalanabbik verziója sem közlekedik a vevői körből...
Alig várom már, hogy valami csattanó történjen...
...addig megreszelem a gépem
Fúúú apám, van időm a gépemre, el se hiszem...
Van egy feles noctua hűtőm, sajnos az új lapra nem megy fel...kicsit nagy a helyszűke...
na majd képelek egyet ha készen vaok -
1010
őstag
na lehet nemsoká közétek állok...
jelentkeztem egy nagy céghez ugymond. eladónak számtek osztályra
és állitólag tv ket is kapok
kitöltöttem a bolondok tesztjét... és ennyi volt a második forduló...bizony 3van
3dik beszélgetés meg munka bér eggyeztetés.
már alig várom jó munkahelynek tűnik csajok is vannak
-
Szten Márs
nagyúr
válasz TheReMiXeR #3646 üzenetére
Az ipodokhoz még zoknit is lehet kapni, ti meg még egy finom plüss tartót sem akartok szegény vevőnek adni?
[link] -
(Kolombusz)
veterán
válasz Szten Márs #3667 üzenetére
Tudod, bassza meg 8700 forintért a zokniját.
-
ML320
senior tag
válasz Szten Márs #3667 üzenetére
A kisebbik manókám most volt 1 éves.
Kinőtt zoknik eladók! Kitűnő tartótok, tiszta pamut, esztétikus mintázat, rugalmas forma! Tökéletes mp3/mp4 lejátszókhoz, akár iPodokhoz és még telefontartóként is funkcionál!
És ráadásként: egyet fizet, kettőt kap akciónk keretein belül is elvihetőek!!!Ember tervez, Isten perverz...
-
Zofren
aktív tag
mult hét csutortok. ember bejon, hogy kikapcsolták a vezetékes telefonját és el szeretné intézni hogy kapcsolják vissza. ( a ''t'' betus viszonteladoi is vagyunk, bár én nem ,csak fonok). Elmondtam neki, hogy elmegy postára, befizeti a csekket, visszajon, irunk 1-2 sort, elfaxolom a csekket és holnap menni fog a telefon. erre ő:
-de én itt akarom befizetni a csekket.(és már nyomta is a kezem felé, de én nem vettem el)
megint elmondtam neki hogy mi a teendo, és ujra csak elmondta mit akar.
na 10 perc vita után feladta és elment.
tegnap bejott a felesége és fonoknek elmondta, hogy a férje nem volt megelégedve a ''felvilágositással''. de a csekket behozta, ami már be volt fizetve. irtunk 1-2 sort és elfaxoltuk.
ebbol én ugy jottem le, hogy nem akartam elintézni a dolgot, de a hapsi ráfázott, mivel a kamera vette a beszélgetést, és fonok visszanézte. és kozolte, hogy elég jol birtam, ő már foldbe tiporta volna.
mai nap: bejon egy kimondottan csinos lány és mélységesen fel van háborodva az internete miatt. magamban gondoltam, hogy rajtam kitoltethetné dühét
ja és volt egy gyerek vmi tescos filmet hozott be, hogy nem játsza le neki otthon a gép. 3 gépben probáltam ki, mind3 azt irta: üres dvd lemez. lehet vmi rejtett particio?
[Szerkesztve]''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
-
1010
őstag
eleve miért készül ugy az ipod hogy karcolodjék
ha az óram üvege ami már több éves óra, karcmentes üvegböl van akkor simán lehetett volna az ipod is abbol amugy is olyan drága főleg az ipod video aminál egy karc a legrosszabb a kijelzőn
azt a +8700 rá lehet et volna költeni erre
bocs de ez van
-
Chaser
legenda
Csak helyesírás teszt ne legyen...bocs, de nem tudtam kihagyni...
Mai nap: Mamika tegnap rendelt gépet nálam tegnap, ma bejön, feltesz pár kérdést:
-Ebben a gépben ugye van dvd író is?
-Hogyne asszonyom, optikai egység résznél tessék keresni.
-És hangkártya is van benne?
-Természetesen van, nem tüntettem fel külön, az alaplappal együtt jár/ nem volt kedvem neki megmagyarázni az integrált szót/, és a hálózati vezérlőegység is az alaplappal jár, mielőtt meg tetszene kérdezni.
-Így már értem, köszönöm szépen.
Nincs a sztoriban semmi kül, csak olyan aranyos volt a nénike
Előbb csajszi bejön: Szia! Segítség kellene!
Mondom neki oké..miben?
-Van egy epson akármilyen nyomtatóm, abba kellene utángyártott patron, de nem kapok sehol!
-Esetleg a típusát pontosabban meg tudnád mondani? Nem igazán árulunk epsonhoz utángyártott patront, de 1-2 fajtához igen, hátha...
-Tudod, az a kis fos// patron!
-Bocsi, de nem tudom Sztem nézd meg otthon és gyere vissza ha gondolod...
-Oké, nemsoká jövök!
Ez 10 perce volt, jókor jött, már majdnem bealudtam
A szokásos ''mindenre szeretném a gépet, különös képpen játékra is, de azért másra is, jah és olcsó legyen''-ekből ma szerencsére csak 1 volt..ennyi előnye van talán ennek a roh@dt melegnek.._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Nabazz tényleg visszajött..utángyártott nem volt, de vitt egy gyárit kedvezményesen
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
1010
őstag
''Tudod, az a kis fos''
[Szerkesztve]
-
Shadows
senior tag
nálunk csak én olvadok el a szervízelnivalótól , DE 1 faszi bejött és kellett volna neki pcmcia tv tuner:
egész nap nem ettem semmit! nem ittam, még csak melo! és elkezd velem fenkölt hangon ''ordibálni''. én meg a végén mondtam neki hogy ha nem kell, nem kell megvenni oszt elviharzott köszönés nélkül. üzenem neki b@ssza meg a ...Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
-
1010
őstag
néhányan nagyon betudnak idegesedni télen-nyáron a gép miatt
vissza jött...hátha megint jön, és akkor
-
bobsys
veterán
válasz TheReMiXeR #3664 üzenetére
hali
esetleg véletlen Gödöllőn nem egy pék mellet van a boltotok? Ahova ma 10környékén bement két user és egy 1gb-s sd kártyáért az egyik meg szidta nagyon a gagyi cédéket?Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
szepi79
őstag
itt nem a törlesztési ''kedv'' a lényeg, hanem a lehetőség. ha vki elveszti az állását és csak 8 általánossal rendelkezik, biztosan nehezebb helyzetben van mikor új munkát kell keresni, mint egy többdiplomás ember.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
bobsys
veterán
válasz TheReMiXeR #3686 üzenetére
amellik a kártyát vette, a napszemüveges
és te? a csomagolós vagy az eladós?Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Zebra
csendes tag
válasz szepi79 #3685 üzenetére
Ha egy, 2 dilplomával rendelkező egyén elveszíti a munkályát, akkor nehezebben fog újra elhelyezkedni (szerintem), mint az alacsonyabb végzettségű ember. Mert ő azt mondja, hogy én ennyi fzetésért, nem állok be, mert nekem van két diplomám, fizessék meg.
Ekkor mondják azt, hogy majd értesítjük az eredményről. Ha ha..Viszlát. Nincs mit megköszönnöm, de azért további kellemes fórumozást......
-
bobsys
veterán
válasz TheReMiXeR #3688 üzenetére
működik is mint állat a pda-ban
legközelebb majd kérek még egy kis pisztáciát isEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
Shadows
senior tag
They are the most best domino player's <lehet helytelen
[link]
network update
[Szerkesztve]Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
TheReMiXeR
senior tag
3700
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest