Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON_01
tag
Hali!
Ma vettem egy DS218-ast. Az a gondom, hogy valószínűleg leamortizálta az új hdd-t a NAS telepítéskor. Első alkalommal a Web Assistant-ba lement a telepítés, újraindult és a Web Assistant kiírta, hogy nem sikerült a telepítés. Újra elkezdtem volna az egészet, de azt írta nem sikerült a lemez inicializálás és (35) hibával nem is megy tovább. Betettem a másik ugyanolyan lemezt azzal sikerült feltelepíteni a DS-t, bár meg sem kérdezte milyen kötetet és fájlrendszert szeretnék, létrehozta [ezt] . A képen látszik, visszatettem a másik lemezt is hátha innen sikerül valamit kezdeni vele, de az inicializálásnál elakad és hibával leáll. Mind a 2 lemez új Seagate Barracuda. Mit tudok vele kezdeni? Előre is köszi a segítséget.
-
LEON_01
tag
-
LEON_01
tag
Hali!
A kérdésem az lenne, hogy az 1 hetes NAS (DS218) tápja/adaptere sípol amikor a hdd-k hibernált állapotba mennek. Ha normál üzembe megy a NAS, akkor semmi hangja nincs. Illetve, kivettem a két lemezt úgy is megnéztem és szintén sípol. Tehát amikor nincs terhelés alatt a rendszer, akkor jelentkezik ez. Ez normális így v. vigyem gariztatni.
-
LEON_01
tag
Hali!
Van valakinek tapasztalata UPS ügyben? DS218-hoz vennék egyet és amiket kinéztem (Legrand usb és Kstar usb) az nem szerepel a Syno támogatási listájában. Ettől függetlenül tudnak rendesen kommunikálni egymással, vagy csak az ajánlott márkákat érdemes venni?
-
LEON_01
tag
Hali!
Vennék egy DS220+ NAS-t és néztem hozzá Kingston RAM-ot [link] . Ez jó lehet hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest