Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja boldog tulaja lettem egy DS118-nak, elég jól be tudtam konfigurálni... DE elakadtam.. létre akartam hozni egy másik felhasználót, vagyok ugye én, meg lenne a másik felhasználó aztán kb ennyi... létre is hozom azonos jogosultságokkal, de a hálózati meghajtót nem tudom felcsatlakoztatni SEHOGY... de az én jelszavammal/felhasználó nevemmel megy mind a 2 gépen, az uj felhasználó névvel meg egyik gépen sem..
A dsm-be be tudok lépni vele mind a 2 gépről, és egyszerűen nem értem mi baj... Tudtok rá valami megoldást?
-
Doze
aktív tag
válasz Elemental #40673 üzenetére
Időközben rájöttem, hogy a mappánál lemaradt egy pipa, át is konfiguráltam a jogokat, de most már teljesen jó , elvesztem a beállitásokban egy kicsit...
Apropó a torrent nálam (digi 1000), 35-50 mb/s tud... az asztali pc sem tud többet.. gyanakodom a ruterre, tp link archer c7... vagy a nas nem tud igazán többet?
Még egy kérdés: vinyó hőmérséklet, a nast besuvasztottam a szekrénybe... 40-44 fokos, kielégítő ez?(wd red pro)
-
Doze
aktív tag
Sziasztok, nálam is baj volt a torrenttel... de a beállításokban/bt, automatikusra tettem és seedel rendesen...
Egyébként a ds118al meg vagyok elégedve, de ds videoban, bongészöbed megnyitva BD50et kb 10 másodpercenként szétesik/akad.
Amugy durva hogy a leírásában a ds 118nak leirt kb 110mb irás/olvasást hozza kopra...
Más téma... villamos bekötés 230ra... húztam neki egy áramkört 6A-es biztosítékkal, földelt dugaljjal.. éljen a 24/7
-
Doze
aktív tag
Sziasztok van egy 5 éves ds118 4tb wd red plusszal. Fejleszteni szeretnék, de sehogy nem jutok dűlőre... itthon van egy 4 éve kiépített otthoni halózatom.. cat 6 aljzatok, meg cat6 u/ftp fali kábelek.. gondolván a jövőre. A telekom is elszánta magát 1 aljzaton már 2.5gbit van... 1gbit/1gbit net. Viszont rendes 4k tartalmakoz kicsit kevés ds118, a gigabites netre meg aztán végképp..30 megával tölt nagyon max... szeretnék 2 vagy 4 lemezes nast venni... és jó lenne ha maradna a transzkodólás, meg ezért legalább tudjon 2.5gbitet, vagy mint lehetőség adott legyen hogy 5-10 évig azért szolgáljon ki.... jelen esetben nincs a synonak olyan cucca ami jó lenne. Tetszik 423+ de csak gigabit van , (jó agregalható, de az nem az igazi), 220+ ugyan ez... ha elengedem a transzkódolast ott a 723+ de azért vedd meg 63e forintért a bővítő kártyát, meg ha ramot akarsz akkor nem mind1 milyen, m.2 foglalatba is csak synology brandelt... ez így +4gb rammal 300e és még nem vettem bele hdd-t... a fenti megoldás megéri szerintetek?
Azért agyalok mert 0 tudással olyan kényelmesen üzemeltettem ezt a synology-ot.. soha semmi baja. Viszont azért most szetnéztem 2/3 áron ott a qnap ts-264-8g, asustor lockerstor 2 gen2... mindenhol izmos celeron, 2.5g, mind1 milyen ram, meg ssd...
Csak ugye, a szoftver. Nem tudom mennyire jól mennek. Ha tudnám és jók lennének akkor nem lenne kérdés.. Csak járt utat nem akarnék elhagyni. Nem akar kiadni a syno egy 223+-t valami n5105 cerkával meg 2,5g portal? ??
-
Doze
aktív tag
Sziasztok megint!
Probléma keletkezett, a ds118-om elérhetetlenné válik. Valamelyik alkalmazás tekerteti hdd-t, de nem tudom megallapítani... mert ebben az állapotban csak karikázik, tegnap kB 1 órát hagytam akkor sem tudtam belépni.. ma reggel ugyan ez fogadott. Csak a reset segített... én a plexre gyanakodok frissítés óta... mi más lehet? Vagy hogyan tudok utána nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest