Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Véreshurka #40822 üzenetére
Saját TV Mosaic alkalmazással működik. Az alapverzió ingyenes, a Plus verzió 40 €, de a Plus 20 napig ingyenesen kipróbálható.
Élő TV műsor streamelése LAN-ra és Internetre bárhova a világban. TV műsor rögzítése - azonnal vagy programozottan (EPG ill. idő alapú programozás) - NAS-ra. Rögzített műsorok visszanézése, menedzselése. Stb. (Ingyenes Android app is van hozzá, az iOS még nem készült el.) Nézegesd a TV Mosaic site-ot minden le van írva!A DS Videó sajnos nem kezel DVB-C tunereket, ezért régen nem működött a DTV opció benne. Sőt, le is kellet állítani, mert ütközött a "régi" DVBLink szerverrel.
... de, most az új TV Mosaic-nál úgy néz ki megoldottak valami kompatibilitást, mert be lehet kapcsolni a DTV opciót.
Én ugyan nem használom a DS Videó DTV-t, mert nekem elég a TV Mosaic, mint 3-rd party megoldás.Mint írtam, a régi rendszert kb. két éve használom/használtam. Néztem már vele DIGI TV-t Görögországban, Lengyelországban és Csehországban is. Indítottam rögzítést ezekből az országokból, majd amikor ráértem visszanéztem őket pár órával később. Natív HD/SD streamet transzportál(t)/rögzít(ett) hibamentesen.
... és az új jobb, mint a régi. Kb. egy hete tesztelem és nagyon bejön.
Egy hátránya van. Nem kezel CI+-os DVB-C tunereket - igaz nem is nagyon van ilyen - így a DIGI kódolt adásait (pl. DIGI Film) nem tudom nézni vele.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs