Új hozzászólás Aktív témák
-
pweisz
senior tag
Én már többször írtam hogy nagybátyám Suzukical forntálisan ütközött, a Suzukiból az öreg tata kiszált egy karcolás nélül az ajton, nagybáttyámnak meg az ablakon kellett kimászni mert az ajtók nem nyiltak, és plussz beverte a fejét a kormányba mondjuk az nem az autó hibája volt, hanem a hátsó üllésen utazó asszem Scania féltengelyé
-
pweisz
senior tag
válasz
rATdrAgOn #246 üzenetére
Azabaj hogy van olyan helyzet hogy hiába a vezető tudása nem lehet elkerülni a ütközést. De erre nem lehet építeni, mert akkor az embernek ugye folyamatosan parázni kéne, szóval én is elmernék Trabesszal is közlekedni, más kérdés hogy városon kívül nem szivesen mennék vele a csekély elérhető sebesség és gyorsulás miatt.
-
pweisz
senior tag
-
pweisz
senior tag
Nekem is sokáig tetszett az autó, amíg nem láttam élőben közelről. A hütőrács szerintem valami iszonyat tré, nem gondoltam hogy ilyen van.Távolról ugynézki mintha rendes lamellák(vagy mi) lennének, de nem, hannem egyben van összes kivéve az alsót, nekem a müanyag szék jut róla eszembe amit az erkélyen szoktunk használni, azoknak elméletileg van juk az alján, de a présgép nem tólta át teljesen ezért nincs
Egyébb bajom nincs az autóval, de ez nekem nagyon zavaró, nem mintha mostanában autóvásárláson törném a felyem, csak szóval na.
-
pweisz
senior tag
Ha biztonság akkor én a jó öreg KRAZ-ra szavazok, van benne anyag, még egy Hummert is magalá gyűr, régebbi darabot elérhető áron lehet kapni, jó lehet hogy magasak a járulékos költségek, dehát a biztonságnak ára van.
Én megnézném még a Cliot a topicnyitó helyében az 1.2 fapad 2180000Ft.Ötajtós meg 2240000Ft. -
pweisz
senior tag
válasz
Avicularia #536 üzenetére
Nem voltam katona. De haver is mondta hogy nagyon odavoltak a gépek. Gondolom olyan nagyon nem is törődnek a katonaságnál velük.
-
pweisz
senior tag
Eről jut eszembe lehet haveréknak van eladó Toyota Corolla-ájuk, 70ezer km körül van benn, de nem mai darab, szerintem 8-10éves lehet, de tökéletes állapotban van, valami 1.4körüli benzin motor van asszem benne. Nem érdekel? esetleg megkérdezném hogy megvan e nekik még.
Bár mondjuk te újat akarsz, akkor mindegy.
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
Ja aha. Egyébbként az a gáz ezzel a géppel hogy szerintem nem fogja elhinni senki hogy 70ezer km van benne, vettek egy másik gépet, és ezt csak asszem 7-8körül számolták volna be a kereskedőnél, ugyhogy inkább privát akarják eladni, nem tudom sikerül e nekik. Egyébbként simán jó gép, csak az ilyen idős autóknál már cserélni kell a gumi alkatrészeket gondolom, bár ez nem lehet nagy kesss. Persze legjobb az új autó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, garanciával!
- Irodai munkaszék PROFIm Raya 21S
- Eladó egy új, bontatlan Govee RGBIC Night Light éjszakai fény/hangulatfény/bluetooth hangszóró!
- Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr Fekete/Arany BONTATLAN 24 hónap garancia
- Újszerű 185/65 r15 Nexen Snow G 3 gumik felnivel +ajándék Michlein dísztárcsák.
- Sencor konyhai aprítógép. (SHB 4310)
- Parkside kézi elektromos sövényvágó 2 az 1-ben. (akkumulátor nélkül PAGS 20 LI A1)
- Parkside pneumatikus szögbelövő és tűzőgép. (PDT 40 F4)
- Parkside dupla akkumulátor töltő. (20V 2x4.5A PDSLG 20 B1)
- Parkside 12V 2Ah akkumulátor, 2.4A töltővel. (PAPK 12 A3 PLGK 12 A3)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest