Új hozzászólás Aktív témák

  • Triathlete

    senior tag

    válasz kwzatz #2982 üzenetére

    Értelek, és valahol igazat is adok neked, és ahogy írtad is van aki ebben meglel jó pár óra plusz játékélményt akkor szíve joga. A lényeg, hogy rendelkezésre áll, ott van mint lehetőség de nem kötelező. Tegnap kipróbáltam ezt az outpostos dolgot, jóformán 4-5órán keresztül alig haladtam a küldikkel valamit. Kerestem a megfelelő pontot a nyersanyagok miatt, aztán farmolás, építettem egy saját lakrészt, berendeztem amennyire tudtam, szortíroztam a szarjaimat, a korábbi outpostot lebontottam. Elment ezzel az idő. Jópofa volt, ma biztosan nem csinálnám meg, mást tervezek. És pont ez a jó benne, hogy nincs erőltetve igazából semmi, csak mint lehetőség ott van, meghagyva neked a szabadságot, hogy ha akarsz élsz vele, ha nem akkor nem. De milyen potenciált látnál még benne szívesen és, hogy viteleznéd ki?
    Az űrhajózást illetően vitatkoznék azzal az állítással, hogy nincs értelme. Egyéni preferenciák vannak, engem pl. valamennyire érdekel, kis lépésekben folyamatosan fejlesztve van az első hajó ahogy a skillek engedik Tegnap is többször kalózokba botlottam ugrások közben, volt akiket szétkaptam és volt ahol inkább taktikázva dokkoltam, lootoltam majd eladtam a hajójukat. Mit csinál ez, ha nem a játékot színesíti!? CF/UC során is nekem pl. nehéz volt a harc, haltam jó párszor mire rájöttem, hogy is kell hozzáállni a harchoz és gyengébb hajóval is tudtam érvényesülni. Szóval nem az, hogy erősebb hajó és cső.
    Sokan kifogásolják, hogy nem lehet a hajóval utazni kézi módban egyik bolygóról a másikra csak gyorsutazással. Ilyenkor nem értem, hogy ők nem tudják, hogy itt milyen távok vannak!? De ki is van írva sokszor.
    Engem pl. amiket említesz űrhajós rész, outpost, bolygók felfedezése jobban érdekel mint a küldetések jó része, hogy kinek milyen fáj. Érdekel milyen cuccokat oldhatok fel majd még a hajóhoz, az outposton milyen lakrészt alakíthatok ki majd a jobb cuccokkal ha a megfelelő skillek feloldották, továbbá a bolygók meg érdekesek így 70óra után is, és megvan a felfedezés élménye.
    ui: Simset nem szeretem, Minecraftot sose játszottam, csak hallomásból ismerem.

    [ Szerkesztve ]

    KovacsK85 / Kovács Krisztián

Új hozzászólás Aktív témák