Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
1. Már miért lenne kreténség? Normálisan válaszadás nem megy? Akkor ne erőltesd, és kimélj meg tőle. Itt osztod az észt 0 tapasztalattal az SC2-ről, hogy már pedig kreténséget írok?
2. Az viszont már user fail, ha ott bizony netezik a játék helyett.
3. Bizony így jártatok.
4. Nem-nem, én még soha nem próbáltam, légből osztom az okosságot. (1/0,2-es netről 3-an Red Alert 3-aztunk lagg nélkül, ez elég?) De szerinted ha 32-56kbps-es le és feltöltéses nettel nettel volt 800-as laggom, akkor nem elég a mobilnet sebessége?
Bocsánat, hibásan írtam, nem a Starcraft-ra gondoltam, hanem a Starcraft 2-re, de biztos vagyok benne, hogy már neked is van már a multijában legalább 100 órád.5. Ha nem szítod a tüzet, én sem fogom.
6. Ha valami válaszod lenne, akkor Go to 1.
sith7: Az nem a gépek miatt volt? (Nem bírták a grafikát), Ha nem, akkor (mea culpa rt06, és felejtsd el a lagg+pingre vonatkozó részeket, de a többit továbbra is fenntartom) túl jó volt még letöltéssel is a netem és a gépem.
-Zeratul-: Én már csak ilyen alacsony szinten vagyok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 1.5x2m fekete/fehér 2 az 1-ben összecsukható pamut háttér / derítőlap / diffúzor
- Sony A390 + Sony 18-55mm / Sigma 55-200mm + Táska, 2db akku, 16GB SD
- I5 8500/ 16GB RAM/ RTX 2070 8GB/ 2TB HDD/ 256SSD/ RAIDMAX HÁZ
- MSI B85M-E45 Alaplap+ajándék proci és memoria
- Ipad 4, Ipad 3, Ipad mini 1, Ipad mini 2 működőképesek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest