Új hozzászólás Aktív témák

  • Thome

    addikt

    válasz Ptech #5198 üzenetére

    Na, ezért untam gyorsan a Wow-ba. Egyszerűen nem tudtam megtanulni, mikor melyik varázslat a célszerű, hatásos... :))

    Starcraft 2: Természetesen volt már egy rakás olyan meccsem is, ahol élveztem a játékot nagyon is, sőt a végét is, pedig kikaptam, mert egyszerűen durva volt.

    Ma délután is játszottam Archanon kollégával 1v1v1v1 FFA-t, ahol a 2 gép gyorsan kihullott, de nagyon élveztem a játékot, hihetetlenmód jó volt, Nem sokon múlt, hogy kikapjak, de végül győztem. :) Az sem zavart volna ha kikapok. Mert élveztem a játékot.

    Leginkább ami bejön: Sereggyártás, ütközetek, védekezés-támadás, többnyire ami egy átlagos RTS-ben van. Viszont az SC2 más. Itt azon van a hangsúly, hogyan szopasd le az ellenfeled rövid úton-módon. És ez az egy dolog ami nem tetszik az egészben, csak egy dolog, de ez a játék 90%-ában érvényesül. És így megy el a kedvem az egésztől.

    (#5200) sith7: Bármely fajjal játszom, egy szint után nem megy tovább. Megy a terran is (ezzel voltam az előbb említett szituációban), megy Protossal is, illetve Zerggel is. Mármint az én szintemen értve megy. Más szinteken nézve egy low vagyok, de ez így van rendjén. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák