Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Nekem is csak a rep-et visszanézve esett le a tantusz, hogy ugyan mi is történt Az a játék volt, amikor én voltam középen. Az ellennél 3 gate push-t scoutoltam, és ott kajabáltam veletek, hogy hozzatok mán valami sereget, mert mindjárt lerohannak. És lerohantak, és le is ütöttek, mint vak a poharat. Itt mondtam, hogy kb be is írhatjuk, hogy gg. És egyszer csak írta az ellen chat-re, hogy kész, ezt el nem hiszi, hogy ilyen van, majd kilépett. Már meg nem mondom a neveket és a pályát, de talán a 3. meccsünk volt.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Thome
veterán
válasz kovsol #17899 üzenetére
A proci így most 70 (eddig felmászott 100 fokra is terheléskor, csak nem terheltem, játszottam, így nem idegesített), a vga pedig 70-75 terhelve.
Terheletlenül minden 50 fokon van. (Hát igen, ez a hűtés tervezési hibája, meg anyagminőségi probléma).
Sebaj, 2-3 hónap, és megveszem az új notit, ott már se hűtésprobléma nem lesz, se teljesítményprobléma.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
Alg
veterán
Ladder stream lesz helyette
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Hát nem is tudom. A 2. terran ellen muta helyett egyértelműen mass ling banneling kellett volna... Azzal simán fogta volna a timeing attack-ot, kivéve, ha jinrorrel mikróval van megáldva az ellenfele. Utána meg kihasználhatta volna a macró előnyét, és nyerhetett volna...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Alg
veterán
válasz föccer #17908 üzenetére
Most szerintem nem igazán érdekli hogy nyer vagy nem, a lényeg a multitaskon és a makrón van, ahhoz meg tökéletes a muta.
T ellen én is először fejlesztett ling banelingre megyek, és csak mikor 3 bázison vagyok, akkor kezdek mutázni.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
sith7
nagyúr
Az sc2 legundorítóbb egysége a muta ... számomra ...
-
föccer
nagyúr
-
Alg
veterán
Mostanában a legjobb szórakozásom a vakon roach-ra készülő Protossok és a vakon mutára készülő Terranok szivatása - P-t mualiggel, T-t durván fejlesztett ling - banelinggel, roach-al.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
[link] ezt a mérkőzést nézem, aki nem látta érdemes megnézni szerintem, mert nem a megszokott BO kat látni bent
jah és az elején tekerjétek át a kóreai reklámokatMay the Force be with you!
-
kovsol
titán
irritál az új kommentátor csaj hangja mint valami 10 éves srác lenne olyan
May the Force be with you!
-
AlyArkhon
őstag
válasz kovsol #17917 üzenetére
Most kapcsolódtam be az adásba és hirtelen elgondolkodtam hogy de furcsa lett a csavó hangja , aztán meg némmá egy női hang ,
Hova lett a két megszokott muksó ? Biztos szabadságolták magukat .
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
omani
tag
Én a bling bombázást gyakoroltam a héten, iszonyat erős T és P ellen is. Sling - bling - +1 melee - lair - droptech+ovi speed - infestor irányba fejlesztek, 3-4 queen + 1-2 spore légvédelemre, gyors hive, bling speed nem kell.
Ha sereget támadok, akkor előbb beküldöm a lingeket. Amig azokat lövik, a bombázókkal simán pusztítok. Ha mineral line-t akarok harassolni, akkor a két irányos támadás is lazán megoldható, előre berakom queue-ba a két csoport bombázó útvonalát, aztán váltogatok köztük. Hard countere P-nél a phoenix, T-nél a viking, de ha azok vannak, akkor a gázt nem blingre költöm hanem még gyorsabb techre és tuningolt speedlingekkel szétszedem. Hive előtt lerakom a spire-t, és corruptor+bl-al fejezem be.
Egyelőre még csak customben próbáltam így garanciát nem vállalok rá, de ott nagyon megy
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/diego_rivera/
-
AlyArkhon
őstag
Istenem Ez Volt A Legbrutálisabb Z v T amit láttam ... (nem mellesleg a kommentátor is hasonló véleményen van ) !!!
Istenem ki ez a csávó ???? Rendesen szétcincálta a terrant
Megvan az új kedvenc zerg játékos .... nem vitás
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Ghoosty
őstag
Igen a scout. Az nekünk még nagyon szarul megy, kb annyit tudunk az ellenségről, hogy van-e proxi vagy nincs. Engem egyelőre nem zavar, ha kikapunk, mert még sok hiba van a játékomban, ami súlyosabb, mint egy jó scout. Amíg ilyen vakon játszunk, addig mindig le kéne rakni 1-2 cannont fejenként és akkor nincs meglepetés, és könnyen fogjuk a sajtot.
Forge úgyis kell, max 300 mineral megy el feleslegesen, ha mégse jönnek. Ami nem teljesen felesleges, mert detektor is, meg véd a harass ellen is. Aztán, ha már jól megy, akkor elhagyhatjuk.
A legfontosabb, ne ba**d fel a saját agyad azon, hogy lerussolnak minket. Én még mindig csak fél játékosnak számítok.
Amúgy muta ellen a stalker se rossz, simán kitart, míg legyártasz pár főnixet.
-
AlyArkhon
őstag
Iszonyatos amit a zerg csinál, ling beling + muta , nem használt mást de ezeket az egységeket olyan brutális módon , főleg a mutát ,, kb én a mutát se bírnám kezelni folyamatosan mialatt ő építkezik fejlődik gyárt és támad egy másik vonalon .
Meglátjuk hogy tolja majd a döntőben, de szerintem jelenleg esélyes a világ legjobb zerg játékosa címre simándiba , ha nem az már most is
Terran mehetett marinokkal 4-5-6 db tankal medivekkel mit sem ért a zerg ellen, volt hogy még 2 bunkert is lerakott a terran mégsem ért vele szart sem És miközben ledarálta a terran hadseregét , közbe a mutákkal máshol támad ? lol A terran droppjait olyan szinten szedte szét , hogy a gyerek jó hogy síró görcsöt nem kapott . ( én már a billentyűt biztos szétcsapkodtam volna valaki hátán ) Megy a drop hirtelen ott van 2 vödörnyi speed ling mire felkapja a marinokat a muták is megjönnek és volt dropp nincs dropp . Brutális s csávó map kontrolja is ...
Nem hiszem hogy kétséges lenne ki nyeri a 4 ik fordulót .
-
sith7
nagyúr
válasz Ghoosty #17921 üzenetére
Vakon csak addig játszunk, amíg nincs observer
Tegnap a mindennapi sz@r napok közül is az egyik legsz@rabb volt a tegnapi /melőhelyen, otthon sehol nem úgy történt semmi, ahogyan szerettem volna ... + még az apeh - nek is kell pénzt visszafizetni /
..... de akkor is k@rva idegesítő, ha fast tech - re akarok menni, akkor megjelenik 10 marika + 6 zea ... ha fosom a zea - kat, egy ilyen miatt, akkor meg ő techeli szét magát, és ő is addig vakon játszik
azért nem törlöm le -.- ........ még nem ........
-
Ghoosty
őstag
Pont erről szól a scout. Megnézed és ha a második percben már 3-4 zela van, akkor azonnal 100%-ban védelemre koncentrálni.
Ha viszont gyártasz az elején sok egységet, akkor használni is kell. Ha minden jól megy, akkor pont annyi kárt tudsz okozni, ami kiegyenlíti a játszmát. Ha mégjobban megy, akkor nyersz is.
Ameddig terran voltam, ez kisebb gondot okozott, fal mögül még könnyebb akármit is fogni. Meg mariska az kb mindenre jó ráadásul mariskát, így kell gyártani, hát gyártottam is.
-
-
föccer
nagyúr
-
AlyArkhon
őstag
Nálam is ok a lejátszás ok ?
-
Thome
veterán
Na, nem bírta ki 2 hétig a guest pass...
-
Ybron
senior tag
válasz föccer #17901 üzenetére
Megnéztem és tényleg , szerintem berágott rájuk, mivel warpgate kis se volt fejlesztve neki, sőt még azt is olyan 8-dik percnél rakta le, addig csak zealot, mikor már megvolt cc még akkor se fejlesztette ki a wp-t.,de ha megnézed a másik p se siette el., nem is értem hogy nem bírtuk őket jóval hamarabb lecsapni Zerg ellenfél egyáltalán nem is expelt, szóval nem értem ha fel volt háborodva hogy lamulnak a p-k akkor ő mire fel ? Egyébként mentünk segíteni ,csak későn már de sikerült visszaverni.
-
föccer
nagyúr
Jaja, azért az expemen folyt az élet tovább, nem haltam bele annyira. Dak a maint-t egy kcsiit megzúzták
Thome: üdv a csapatban
üdv, föccer
-
용 Bob
senior tag
Colo, zela, sentry, stalker kombó iszonyat erős, mostanában nem nagyon tudok ez miatt
protoss ellen nyerni. Terranként mondom ezt.Colo range-ét lentebb vehetnék..
Valakinek esetleg valami speckós összeállítása van ez ellen?
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
sith7
nagyúr
Változtatások a 1.3-as patchben
A Blizzard módosításokat hajtott végre a patchen. A régi patchnotest itt találhatjátok meg. S akkor most nézzük a változtatásokat.Balance
TERRAN
Ghost
Az EMP mostantól 100 energiát vesz el, a maximális energia helyett. Ez a Protoss Pajzsokra nem érvényes.
ZERGInfestor
Életnövekedés 90-ről 110-re — Ez a változtatás vissza lett vonva.
Fungal GrowthMostantól lövedék lesz az instant megjelenés helyett.
– Ez a változtatás vissza lett vonva. -
Thome
veterán
-
rt06
veterán
-
föccer
nagyúr
Ezt a keresési találatot nézd át. Most így hirtelen nem látok olyat, ami neked kellene. Meg kellene várni azokat, akik itt vették a fórumon. Valószínűleg tudnak neveket mondani, hogy hol érdemes utána kérdezni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
Alg
veterán
válasz föccer #17945 üzenetére
Jah...
Viszont úgy látom, a +30% vs armored benne marad, ZvZ-ben dúúúrva lesz (frissíteni kell majd a guide-ot )Szerk: meg T mech ellen majd nem árt kipróbálni az infestor+roach kombót... (hmm ez eddig eszembe sem jutott, na majd tesztelgetem kicsit, ha ebben a jó időben játszok egyáltalán most hétvégén)
[ Szerkesztve ]
-
LinogeOW
aktív tag
-
Winner_hun
titán
Hmm diamond zerget könnyen elvertem. A roach-ok helyett ha lingeket hoz szétkapja a stalker + immo párosom mert zealotot egy idő után nem hoztam. De nem, roach + a végén hydra.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
sith7
nagyúr
válasz Winner_hun #17949 üzenetére
az szép
Új hozzászólás Aktív témák
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA