Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    válasz Robokutya #5577 üzenetére

    Nem skillre gondoltam, ToRban az egyik legjobb dolog az volt hogy mint itt voltak társaid, mint itt BoFFok.
    De ebből az egyik mindig veled ment harcolni a sinlge részeken, mint egy combat pet, és mint a ground küldiken voltak képességei tudtad irányítani és öltöztetni is, meg egy kis talentje is volt. Nagyon jópofa volt tápolni őket, nem csak magadnak kelett jól felöltözni hanem mind az ötöt tápolni kelett.
    Ha itt is jöhetne velem egy support hajó mondjuk mindig egyel kisebb rangú az elég jópofa lenne. Nyilván ehhez a küldiket is skálázni kellett vólna, csak úgy szembe jutott.
    Jah és csoportos helyekre is lehetett vinni magaddal, ha nem volt meg a full csapat akkor elő tudtad szedni és helyettesíthette az egyik playert, nyilván nem olyan jól de jobb mintha nem tudtok lemenni :)
    Volt Kb 5 társad fokozatosan küldikkel csatlakoztak hozzád, mindegyik más volt, dps healer tank. A másik 4 aki nem tudott veled menni azokat meg el tudtad küldeni nyersanyagot farmolni, tárgyakat szerezni, craftolni, repuzni, mint itt a DoFF rendszer.

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák