Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor7th

    addikt

    válasz Plata #17725 üzenetére

    Ez a mázlistaság elég érdekes dolog, mert nekem volt olyan, hogy egy nap 3 hajóm is lett box-okból, de csak t5-ök. Gondolkoztam, hogy talán azért mert bővítettem jelentősen a hajó slottokat és ezt érzékeli a rendszer és gyorsan azt akarja, hogy töltsem föl t5-ökkel és vegyek újra slottokat, de soha máskor nem volt ilyen húzásom.

    Amiket írtal, abból látszik, hogy te már tényleg a legfelső szinten vagy; 1.4 milliárd ec? Én néhány 10 millióval nyomultam az exchange-en eddig, bár most történt ilyen szempontból erősítés úgyhogy a jövőben talán már majdnem 100 milliós nagyságrendben fog menni a dolog... bár azon a területen nincs sok értlemes dolog, általánban az értékek 5-20 millió aztán már ilyen százmilliós nagyságoknál vannak, a kettő között olyanokkal amik megszerezhetők az 5-20 milliós sávban, kivéve pár dolgot, mondjuk jobb duty officereket.

    Amúgy múltkor kérdeztem... ha lényegében limitless erőforrásaid vannak, akkor hogy-hogy nem húztad fel max.-ra a hajódon a shield-edet is? Annyira jól manővezezel, hogy sose kerülsz veszélybe?

    Ez, hogy nem veszed a fáradságot, hogy csinálj valamit érthető, a korábbi jó módoknál, hogy pénzt szerez rájösz vannak jobbak, vagy mint a te esetedben... gyakorlatilag minden megvan és a meglévőket se "emésztetted meg" teljesen.

    Remélem ma már nem lesz hiba, mert ma már mindenképpen szeretnék harcolni...

    A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák