Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz L3zl13 #13629 üzenetére
Az értem,csak a belefektet időt is nézzed.Valami 6m ec volt talán régen egy kész deszka,de lehet hülye vagyok.Az most mennyi idő megszerezni a játékba?1 perc?Körbe nézel exen és tuti találsz egy hajót,vagy traitet,doffot amin ennyit lehet húzni 1nap alatt.Sőt,sokszor van 200ért 900 lobis hajó,azokon 30-50m-t is lehet húzni,egy perc megvenni.Persze ha nincs tőke úgy nehéz,de akkor inkább arra kell menni hogy legyen,ez p2w játék,vagy fizetsz vagy megoldod okosba.Sokszor tanácsoltam azt is pár embernek hogy többet akar játszani vegyen zent,abból promo idején promo packot majd adja el ha felment,és megvan a tőke.Már 200m-val is el lehet kezdeni okoskodni,egyszer megcsináltam 80mval csak tesztből,és felvittem 1200ra 1 hónap alatt,csak vétel->eladással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest