Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #11813 üzenetére
Jaja! Gondoltam ra, hogy elkezdek kozep-felsokategorias x-fiket gyujteni en ugy latom, hogy ezeknek a kariknak 10 ev mulva is lesz erteke! Egyszeruen imadom oket!
Darko_addict: ahogy mondod! Pontosabban az Elite Pro segge alatt! fb-n osmerosom vgy, tettem fel kepet a geprol. A ket utolso epeg sotet, de az a legujabb receptem alapjan keszult gep!
A zold folyadekos a regi osszeallitas, bar azokon a kepeken jobban lehet latni a vizesblokkos x-fi-t.[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
válasz Energie X #11829 üzenetére
Nem tudom milyen jellegű oxidálódásra gondolsz, de ha csak be van mattulva, vagy el van színeződve az érintkező, akkor veszel sidol-t, és teszel keveset a fülpiszkálóra, majd bele a lyukba Megtakarítod vele az érintkezőket, majd tiszta fülpiszkálóval leszeded róla sidol-t. A végeredmény olyan lesz, mint új korában! Ha a fülpiszkáló nagy, akkor 1 kevés vattát tekersz a fogpiszkálóra. Ha esetleg valami kis szöszmösz benne maradt volna, akkor pedig vékony csipesszel kiszeded. ennyi.
Legalábbis én ezt csinálnám!
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #11888 üzenetére
Annyira dicseritek ezt a HD-t, hogy mindjart le cserelem az elite pro-mat!
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #11893 üzenetére
Az volt a baj, hogy kesobbre hagytam a kavet
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #11985 üzenetére
Princeherceg!
Érdemes az Elite Pro mellé venni egy olyan Titanium HD-t, amit belinkeltél? Érhet valami plusz meglepetés hangzás terén? Mert tényleg jó áron adja a srác
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #11988 üzenetére
Magyarán érdemes mellé megvenni, mert alázza az Elite Pro-t? És akkor milyen kábel is kellene hozzá?
Jack-rca kábel?
Szerk.: Jah, mopst nézem a képeket a csatijáról! Magyarul csak sztereo hangfalakhoz lehet használni a karit, analógon.
Vagy
optikain 5.1-be. Jól értelmezem?
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz bacsis #12022 üzenetére
Lehet csak egy kicsivel több lekvárt kéne kenned a procira kolléga, és máris megszűnne a búgó hang!
Am nekem is anno Az első Elite Prommal szórakozott a fadobozos Genius... Hol búgott, hol recsegtek a hangfalak, pedig minimálisra raktam mindent a CCLauncherben! Én azt mondom add el Te is a francba a Geniust, ha nem szűnnek meg a búgó/recsegő hangok, és vegyél Logitech-et! Vannak jó 2.1-es, vagy akár 5.1-es cuccok is, amik jobban szólnak ezzel a hangkarival!
-
Satyricon
addikt
Szerintem megéri Logira költeni, mert garantáltan nem fog csalódást okozni! Már egy 2.1-es Logi sem, amit 20-22-ért megkapsz! Persze nem Z-5500-hoz kell viszonyítani!
Am én nagyon Logi párti vagyok.. De egyszer úgy Isten igazából meghallgatnék egy 6-os szériás Geniust... Kíváncsi vagyok mennyit fejlődött a 3600SW-hez képest.
Am mikor és mennyiért vetted a Prelude-t? Én is akartam venni, de nem fértek meg egymás mellett az Elite Pro meg a Prelude
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz MasterDeeJay #12032 üzenetére
Szerintem uninstalláld a karid drivereit, majd regcleanerrel tisztítsd meg a géped a fennmaradt hangkari driverektől. Aztán vedd ki a hangkarit, nézd meg nem e poros a csatinál, vagy a foglalatnál. Ha igen, kifújod. Aztán kari vissza, driverek újra fel.
Am milyen drivert használsz?
Szerk.: Majdnem 1xre
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz MasterDeeJay #12035 üzenetére
Szerintem jobb a PAX driver. Csináld meg amit ajánlottunk, majd próbálj PAX drivert. Aztán írj, hogy sikerült-e elhárítani a problémát
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12066 üzenetére
Digitális tyúkbél
"A HDMI már viszont rendesen odatud pörkölni akár még a 192/24-nek is!"
- Ezt a 192/24-et a Z-5500 felismeri? Vagy ez hogy működik Z-5500 esetében? Hogy kell mit összekötni, hogy ki tudjam próbálni? És milyen hdmi tyúkbél kell hozzá?
Szerk.: Te nagyon értesz ezekhez, kérlek homályosíts fel
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12106 üzenetére
De nálad "csak' a front rész lett cserélve nem? Szóval nem az összes csatorna. Vagy rosszul emlékszek? Meg ezeken kívül még jópár cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12108 üzenetére
Jaa értem. Akkor a többi csatorna nem is volt tervben?
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12114 üzenetére
Khmm... Lusta vagyok most olvasni. De ez nem Recon3D-s baromság?
-
Satyricon
addikt
válasz Maotun #12154 üzenetére
Srácok
Ha tegyük fel meghibásodik az Elite Pro, az kihathat a zenelejátszó progikra? Elindítom a winampot, foobar-t, vlc-t, de nem szól, 00:00-n van a zene. Akármilyen módba teszem a hangkarit, meg se pisszen. Felvettem a Z-5500-at 50%-ra, és nagyon tré minőségbe szólt a zene, és recsegett, ropogott a hang. A drivert újra fel fogom tenni hozzá, csak kíváncsi lennék, Nektek mi a véleményetek... Ugyanis az FDD csati elég durván mozog a hangkarin. Lehet közrejátszik ez is?
-
Satyricon
addikt
válasz Satyricon #12155 üzenetére
Am nagyon érdekes ez az egész... Van a gépemen win7 és xp is. Win7-tel meg se pisszel a zene, szinte le se indul. Valamikor csak nagyon halk recsegés hallagtszik.. XP-re váltottam, hallgatnám a winampba a zenéket, de analogon meg se pisszen. Digitalra váltás után viszont minden ok. Remélem nem szállt el a hangkarim
-
Satyricon
addikt
válasz Satyricon #12157 üzenetére
Megoldódott a probléma.
Fogalmam sincs mi lelte a hangkarit, de minden win indításkor kattogott a hangkari, majd 1 nagy pattanást(nem gennyes ) lehetett hallani a hangfalakból. Azzal oldottam meg, amihez lusta voltam, nameg nem fértem hozzá: Alaplapi elemet 2 percre kiszedtem levegőzni(CMOS reset), majd vissza. és megszólalt! Ezt a boldogságot!!!
Elite Pro® - Mert megérdemlem!
-
Satyricon
addikt
Nekem se volt vele soha gond win7 alatt. Ha gond is volt vele, csak azért lehetett, mert a hangkarit kiszedtem. Aztán addig bszkódott, míg ki nem szedtem az alaplapi elemet
Szerk.: Szóval az X-Fi hangkarik PAX driverrel tökéletesen működnek! win7-et és XP-t használok.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Hejhó!
XP 32 bit alatt hogy lehet rábírni a CCLaunchert, hogy külön lehessen állítani a hangfalak hangerejét? Win7 alatt lehet, XP alatt pedig sose akar bejönni. Valamit kell a registríbe állítani, csak már nem tudom mit...
Megjegyzem: Senki ember fiáért nem mondok le az XP-ről, ugyanis van olyan progi, ami csak XP alatt fut rendesen! Egyébként Win7 is van a gépemen!
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12174 üzenetére
Ok! Csak tudnám, miért nem Neked írok ezzel kapcs.ban XD
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Van 1 rohadt jó video a SoundBlaster hangkarik evolúciójáról a youtube-on. Elég régen láttam, és nem jut eszembe a címe. Aki ismeri közületek, belinkelné nekem? Kb. fél órája keresem, de nem találom
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12332 üzenetére
ÓÓÓÓÓ R*haggyanak meg! Akárhogy megerőltetem magam, nem tudok pozitív véleményt mondani a Creative-ről! Ezt azért nem gondoltam volna, hogy letörlik ezt a zseniális videot...
Bocs a kiakadásomért, csak nem térek magamhoz. O.o Tudnék rájuk egy találó "nevet" mondani, de nem teszem, mert kitiltanak prohardverről!
Nem fér a fejembe... Kezdték azzal, hogy hulladék X-Fi-t gyártottak, amik szinte nem is voltak azok(pl Xtreme audio) aztán a driver támogatással nem foglalkoznak, sz..nak a vásárlókra, most meg ez...
Nálam most telt be a pohár! Lehet eladom a karijaimat, és inkább Auzen-t vagy Asus-t veszek!
Am igen, arra gondoltam! Eszméletlen ütős volt. Főleg a vége!
[ Szerkesztve ]
-
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12349 üzenetére
Ha nagy a ház, akkor nem gond, mert van benne hely. Olyan meg nincs, hogy a vga hűtéssel együtt elfoglalja a gépház belsejének a felét. Max ha moddolva van a hűtés. Nekem sincs nagy házam és volt benne 8800 Ultra, ami szintén nem kis méretéről híres. Na meg ez a megoldás nem sok helyet foglal, akár hová is tesszük. Én pl. barkácsolnék neki helyet a vga alatt, vagy mellett..
Na meg csak azért gondoltam ezt a megoldást, mert akkor a későbbiek folyamán PCI-os csatival rendelkező hardverrel is tudja bővíteni a gépet. És valljuk be, nem hátrány ha van 1 gépben(alaplapon) PCI csati, ugyanis a hangkártyákon kívül még van pár hardver, ami ilyen csatit használ!
Szerk.: Jaa, hogy ezt a csatit eltakarja a vga? Basszus... erre a részre nem figyeltem, mikor olvastam Akkor nem mondtam semmit, azt is csak halkan
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz Lacza_26 #12352 üzenetére
Nem láttam még ilyet, csak google-ben kerestem rá, és kidobta ezt a találatot. Biztos hogy létezik, de itthon nem biztos, hogy lehet kapni. Szerintem érdemes megkérdezni a hardverker-t, az ipont, vagy az Aqua-t, hogy be tudnak-e ilyet szerezni.
Szerk.:Esetleg még az ExtremeDigital-t is megkérdezheted
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12355 üzenetére
HÁHÁÁ Köszi, nagyon tetszett! Kár, hogy a másik Z-5500-am Pesten van, pedig ezt a mod-ot én is kipróbálnám
Am van olyan vidi is, ahol 3 Z-5500-at nyomatnak 1szerre. Hmmm... Lehet nem ártana mégegy Z-5500 itthonra Csak hát hogy kötöm mindkettőt analógra
-
Satyricon
addikt
válasz kraken #12359 üzenetére
Asszem usb-s hangkarik közül az egyik legjobbnak a Creative Sound Blaster X-Fi HD-t mondták.
Dögöljek meg ha értem, hogy a vga-t miért nem úgy tervezik, hogy felül legyen a gpu és minden egyéb a nyákon, és akkor a hűtés nem takarná el a PCI foglalatokat! Vagy miért nem tesznek a PCI-e foglalat felé legalább egy PCI csatit úgy, hogy ha a h*lye felhasználó bele akarna tenni mondjuk egy hangkártyát, akkor annak a hangkártyának az útjába semmi alaplapi cucc(esetemben északi hídhűtőblokk, vagy régebben eredeti hűtőborda) NE ZAVARJON BE! Minden alaplapgyártónak csak a hatalmas teljesítmény meg a pénz lehúzás a célja, arra meg hogy normális elrendezéssel tervezné meg az alaplapot, nem soknak van esze! Tisztelet a kivételnek(ha van egyáltalán ilyen...) Mindenkitől elnézést a kiakadásomért!
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz kraken #12362 üzenetére
Igen, ezen a procis dolgon én is elgondolkoztam. De meg lehet ezt is oldani, pl egy takaró lemezzel. Nem lenne nagy kaland ilyet adni pl 1 alaplaphoz. Nade ezen felesleges agyalni, OFF vége!
Amire Te gondolsz hogy nem 5.1, az nem ez az a hangkari. Ezt a hangkarit egész jónak mondják. De aki nagyon vágja a témát, az Princeherceg. Szerintem inkább őt kérdezd ezzel a külső hangkarival kapcs.ban IS!
-
Satyricon
addikt
Szívesen meghallgatnám én is, talán még sosem hallottam ilyen hasonló kategóriájú sztereo cuccot, hogy szól. Igaz van itthon sztereo hifi, de szerintem a kettőt össze nem lehet hasonlítani hangminőségben.
Ja, és nekem is nagyon bejön ez a dizájn! Utána is olvasok, aztán lehet jövőre én is 2.0-ra váltok. A Z-t pedig szüleimnek ajándékozom!
-
Satyricon
addikt
BÚÉK skacok!
Melyik progi kell az Elite Pro külső konzoljához, hogy reagáljon a távirányítóra? Feltettem volna az Entertainment Centert(asszem ez kell hozzá, de nem 100 %) de valami miatt nem engedi feltelepíteni 64 bites win7-re. Tud valaki segíteni?
-
Satyricon
addikt
válasz LamaCube #12521 üzenetére
vagy az van, hogy poros a pci csati, vagy az, hogy nem jó drivert tettél fel hozzá. Kiszeded a kártyát, megfújogatod a csati helyet, majd a kártya csatiját megtörölgeted. Vissza a kártyát, win indít, és felteszel neki pax drivert.
Szerk.: Az eszközkezelőnél ne menj a frisítésre és ne tallózd be neki az illesztőprogikat, mert úgy nem fogja felismerni a kártyát. telepítő indít, és majd ha rákérdez, akkor kell leokézni. Így fogja felismerni a hangkarit.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12542 üzenetére
Sokféle képpen próbáltam már telepíteni, de még csökkentett módba nem. Lehet megpróbálom még ma. Már ha egyáltalán engedi telepíteni ilyen módban.
CRE/\TIVE: Imádlak!
Henker2: Hallottam én is, hogy az SSD-re telepített driverekkel gond szokott lenni. Sztem csináld úgy, hogy rendes winyóra másolod a drivereket. Ha pl C:\ az SSD és ezen van a rendszer, akkor D meghajtóra csinálnék egy Program Files mappát és oda telepíteném a drivereket.
Am win 8.1-ed van?
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz Henker2 #12545 üzenetére
Pfff fsza. Anno annyira dicsérték a 64 bites win7-et, hogy ilyen jó, meg olyan jó, mert több mindent támogat, mint a 32 bites win7. Most meg nekem is ezzel van gondom.
Szerk.:
Sztem próbáld meg azt amit írtam, hogy sima winyóra telepíted a drivereket. Ha jól emlékszem az a gond, hogy túl gyorsan éri el a telepített drivereket a gép ssd-ről, amit a hangkari nem tud érzékelni.[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12712 üzenetére
Köszi.
Letöröltem a régi drivert, majd regcleaneres pucolásba kezdtem. Feltettem ezt az újat, de ahogy elnéztem idáig, se a JetAudioban, se a Fifa 08-ban, se a Fifa 13-ban nincs hang! Foobar okés, és az Aimpban is van hang. Ki használja közületek Win7 64 biten ez a drivert? NIncs vele gondotok?
Egyelőre lusta vagyok újratenni...
-
Satyricon
addikt
válasz Darko_addict #12720 üzenetére
Az a durva, hogy nemrég rendelni akartam tőlük 1 Prelude-ot az Elite Pro alá, de furcsán néztem, mikor láttam, hogy már nem kapni. O.o? Hát mostmár tudom miért...
-
Satyricon
addikt
Ó basszus köszi hogy szóltál! Szinte minden héten 2x is megnézem apron, nem-e tett ki valaki Prelude-ot. asszem tegnapelőtt néztem utoljára, akkor még nem volt.
Igazából elsősorban nem a tudása miatt venném, mert az Elite Pro-val közel egy szinten vannak... Hanem azért venném, mert kitaláltam egy nagyon látványos mod-ot a karinak, és azt szeretném megvalósítani
Úgyhogy ha sikerül jó áron beszereznem 1 Prelude-ot, azonnal nekiállok a modnak! Kellőképp látványos lesz, azt előre megjegyzem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest