Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Land #16039 üzenetére

    A G5- öt nem ismerem. Az X-Fi HD az árához képest rendben van, szép analizáló mély, a magas kissé mosott (de azért még ok), a közép szárnyal, nagyon karakteresen, izgalmasan tud szólni. Zenére találták ki, játékokat nem próbáltam még rajta. Néhány konfigon telepítési gondok, de ezt állítólag okozhatja a vírusirtó is, nem molyoltam vele még, mellette van az ElitePro, annál egyből élnek a bemenetek is, valamint a magastartománya tisztább, a mély viszont nem annyira lendületes mint a HD- n. Ennek ellenére a HD előnye hogy bármilyen gépre dugva azonnal szól a beépített UniPnP driverrel is, csak a bemenetek inaktívak, azokat csak az EConsolból lehet feléleszteni.

    Az X-Fi Surr 5.1 Pro az egyszerűbb chip ellenére is szebben szól mint bármelyik alaplapi, gondolom az alkatrészkörítés nem mindegy, valamint dedikált külső órát alkalmaztak a DAC- hoz, így a bypass továbbítás is támogatva van (ahogy nézem a linken), valszeg emiatt jó az optikai kimenet is.

    A chip körüli alkatrészek a ZXR- en a legjobbak (ezt sem ismerem, mások véleménye), bár ha házon belül bezavar a VGA, akkor lehet hogy annak a szűrése sem lenne elegendő, meg az ára is már jóval magasabb.

Új hozzászólás Aktív témák