Új hozzászólás Aktív témák

  • Vastika

    tag

    válasz nyesix #9957 üzenetére

    Helló!

    Sajnos csak akkor tudod meg igazán és biztosan, ha meghallgatod mindkettőt - hogy másnak melyik mennyire tetszik, az erősen szubjektív ;-)
    Pl. van, aki az egyik típust a több basszus miatt mondta jónak, de nekem meg pont az jön be, ha kevesebb, de gyors, dinamikus.

    Csak mozizásra kell? Akkor szerintem A T650 is simán elég lesz, nem tudom, mit tudhat a Q70T, ami miatt megéri a dupla árat: és ha mégis, akkor meg biztosan van olyan cucc, ami 2x annyiba kerül, min a Q70T, és jobb is. Sőt, annál is van 2x annyiért még jobb, és így tovább, csillió forintot el lehet költeni egy "vacak" hangprojektorra, de attól az még egy hangprojektor marad ;-)

    Az ilyen plafonról meg falakról visszavert hangokat fenntartásokkal kezelném, mert pl. nekem a hangprojektortól balra jó sok hely van, nincs fal, jobbra meg nem messze ott a fal - de végig függönnyel. Na ezt a feladatot oldja meg ;-)

    Én kb. egy hónapja használom a T650-et. Amúgy kb. 25 éve "hifizek" (de a sztereót nem akartam piszkálni, az jó úgy, ahogy van) És moziba is szeretek járni ;-)
    De egy hónap után is teljesen elégedett vagyok vele: mozin bőven tudja azt, amit vártam, sőt, igazából nem vártam tőle, hogy ennyit hozzá fog adni a filmnézéshez.
    Tiszta, dinamikus hangja van (a mélyeket visszafogva: nekem -3 és -6 között tetszik, éjszaka -12, az EQ-t kipróbáltam, de inkább visszaállítottam 0-ra, annyi, hogy a fogaskerékkel kapásból elérhető két sávos hangszínszabályozón a magasat +2-re állítottam) , érthető dialógusok, gyors effektek, nagy hangerő, ennyi.
    Baromi jó döntés volt, hogy megvettem, az is, hogy ezt vettem (3.1) , és egyáltalán nem motoszkál a gondolat a fejemben, hogy "de egy drágább biztosan még ennél is jobb lenne" ;-)

    Üdv: Vasti

Új hozzászólás Aktív témák