Új hozzászólás Aktív témák

  • xmercedesx

    csendes tag

    Üdv

    Ma a Jbl 3.1 est sikerült meghallgatni egy kb ~25 nm es területen a media márkban (üvegfallal lezárt rész csak egy pici bejárat van rajta).

    Véleményem

    Minden hang szépen szól és tisztán magasabb hangerőn is. A bassust nem lehet állítani vagy csak én nem találtam a gombját meg. Zenéket próbáltam BT kapcsolaton ott volt bass ahol kellet és szolt szépen.

    150 e kategoria

    Meghallgattam egy samsungHW-J355

    Véleményem

    Szépen szól itt jobban érződik a basszus (a mély ládán szintén nem találtam állítási lehetőséget kb fele akkora a mély láda mint a jbl nél viszont jobban nyomja a mélyet sztem) .Kevesebbet tud mint a fenti típus hangerőben. Sajnos itt már maga az áruházban sikerült BT kapcsolattal kiprobálni és lehet ,hogy a teljesítménybeli különbség ezért is van.
    Minden esetre ez 38 e .

    Ezeket sikerült működésre bírni a mai nap folyamán.Nagyon erősen sztem elgondolkoztatja az embert érdemes e egyáltalán kiadni 150e forintot egy ilyenért mikor egy viszonylag olcsó kategória is nem mondom ,hogy ugyan azt tudja mint a drága de olyan drasztikus különbség nincs. (filmekkel nem tudtam kiprobálni itt már lehet volna több különbség) Kb 4-5 számot próbáltam ki ugyan ezeket a másikon is.

Új hozzászólás Aktív témák