Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolom89

    senior tag

    válasz torma1981 #15277 üzenetére

    Nem jobb.. nagyon jó soundbar önmagában, de egy jó 2éves modellről beszélünk, amivel nincs is baj de a Samsungok sokoldalúbbak. Összevetni sokkal inkább a JBL 800-al és az 1000-el kellene szerintem, csak frissebbek.

    Nagyon sokat gondolkoztam hogy JBL-t vagy a Samsung Q990B vegyem-e meg, és a döntő kérdés nálam pont a levehető hangszoros megoldás és a több funkció miatt a Samsung lett.
    Alapból egy 5.1-es rendszert szerettem volna, mivel filmezésre használom 90%-ban.
    Úgy képzeltem, hogy a jbl zenében erősebb lehet, főleg ha a hátsók is elől vannak rádugva a Bar-ra. Viszont ezt annyire feleslegesnek érzem egy ilyen erős hangrendszertől hogy egy pontból jöjjön a zene, főleg hogy tudom lakásba használom, nyilván a kihasználás közelébe sem járnék. Akkor meg tök felesleges ez az aksis megoldás, vegyek még töltőt plusz kábelt külön külön a hátsóknak mert ugy is fixek lennének.
    Igy ezt végig gondolva nem is volt kérdés tovább hogy a Samsung lesz...
    Az egyetlen csalódásom is pozitiv vele kapcsolatban, mert hogy ez zenébe se szól ám rosszul :D sőt, arra jöttem rá, hogy ha nem Normál modban hallgatva a zene, normál modba csak előlről jön hang, visszafogottabban, szóval oda kellene egy EQ beállitás, de ezzel nem akarok szórakozni, átkapcsolva Adabtiv modbva hátsók is részt vesznek a zenébe intenziven, és egy sokkal jobb hangzás jön ki belőle. Bárkinek mutatom hogy hallgassa meg, leesik az álla hogy ezt egy soundbaar tudja.

    #15284 Saccco:
    Nem tudok ajándék Soundbarról, ezért fizetned kell...
    Tavaly a Q700a 90k körül volt, 2év garanciát adtak rá természetesen!

    #15288Sordoran
    TV csere ;]
    55" tv-m kb pont akkora mint a Q990B Bar de mivel van helye igy nem lenne zavaró ha hosszabb is lenne, max furán nézne ki :))

    [ Szerkesztve ]

    “LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17

Új hozzászólás Aktív témák