-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Balazs
aktív tag
Hú, gyerekek, Pécsi Prémium Szűretlen búza, mint valami szar zavaros ananászos ivólé... Kénytelen voltam 1 doboz híján 1 rekesszel elajándékozni, totális melléfogás.
A nagyipari (bár lehet a Pécsi már pont nem az...) sörfőzés még mindig ennyire szenved nálunk?[ Szerkesztve ]
-
F_Balazs
aktív tag
válasz #49155328 #23724 üzenetére
Egy munkatársam, ha szóba kerül a sör mint téma, rendszeresen el szokott dicsekedni vele, hogy ő nagyon igényes sörfogyasztó, és főleg - természetesen Bőcsi - Löwenbrau-t iszik... szintén az a kategória, aki talán észre sem veszi, hogy a világ egyik legnagyobb moslékját issza.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz red2652 #23753 üzenetére
Már egy jó 15 éve izgat az a kérdés, hogy az eredeti gyártót hogy nem zavarja az a jelenség, hogy az adott sör licenszét megvásárló sörgyár az eredetivel semmilyen szinten sem azonos sört tölt az üvegekbe? Nettó image-rombolás, és akkor itt lehetne említeni nagyjából tucatjával a rossz példákat, itthonról. Miért kell a Borsodinak, Soproninak, Drehernek kényszeresen megvásárolnia eredetileg nívós söröknek a licenszét, ha utána csak az alsókategóriás pancsot tudják beletölteni?
Egyszer volt szerencsém végignézni Pesten amikor egy német turista az orrom előtt öntötte ki a Spar-ban vásárolt Stella Artois-t....
[ Szerkesztve ]
-
F_Balazs
aktív tag
Borsodi Tüzes és Jeges, na azok is két katasztrófa gyenge minőségű sör.
-
F_Balazs
aktív tag
300Ft-ért érdemes belevenni az Apostel Weissbier-be vagy ne számítsak semmi nagy durranásra? Van belőle szűretlen világos búza, meg barna búza.