Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
válasz olloczky #24852 üzenetére
A főző víznek nem az ízvilága a lényeges hanem az ásványi anyag tartalma és az ebből következő kémiai reakciók a főzés, erjedés során. (pl. sav kezelt, alacsony ásványi anyag tartalmúra szûrt/kezelt víz elég “érdekes” ízvilágú magában de mégis mindenütt ezzel főznek vagy ezzel kéne, hogy tegyék.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új prémium hirdetések
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen