Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
Sziasztok, 55-ös tévéket nézegetek már egy ideje, nem sürgős a dolog, eddig a Samsung qe55q82r meg a kd-55xf9005 volt a befutó, a Samsungot már alig kapni, a Sony most az euronicsban 249.9, szerintetek megéri várni BF-re, vagy ennél már nem mehet lejjebb?
Az se lenne nagy baj ha a tavalyi változatot lehetne venni 250 felett kicsivel, bár nem tudom hogy erre mikor lenne esély, most 310 az MMben, de ha jól láttam sok előrelépés nincs a 2018-ashoz képest.
Az idei (XH) mit tud hogy majdnem 500ezerbe kerül?''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz Gabesz87 #53312 üzenetére
A 348k-s árú 55XF9005-öst nem az emag forgalmazza, nézzétek meg hogy a kupon mire jó, nem gondolom hogy bárki által forgalmazott emagon megjelenő termékre jó lenne.
Általában véve is az emagos kedvezmények, kuponok ingyenes szállítás is csak az emag által forgalmazott dolgokra szokott érvényes lenni.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
Én mielőtt megrendeltem kimondottan ezért bementem az MM-be, ahol egy csomó lejjebb pozícionált de árban hasonló tévé közé volt bepakolva, nem tudom a pontos típusokat, volt ott LG, Samsung meg Philips is, de a legtöbbnek siralmasak voltak a betekintési szögei az XF9005-höz képest.
Lehet hogy az áruházi beállítás is belejátszott, de meggyőző volt, laikusként nekem sokkal jobban tetszett mint a többi.
Lehet hogy nem láttam még igazán jó IPS paneles tv-t, de azoknál pl mindig zavart a glow, meg hogy a fekete inkább szürke.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz ginola #53752 üzenetére
Az fontos hogy mielőtt lekapcsolod a beállításokban kell lenni, és utána ezzel indítani.
Nekem azt hiszem úgy működött hogy a fogaskerekes androidos beállítások menübe mentem be, ha a képbeállításokat nézed az nem biztos hogy elég.Ha nem megy otthon ránézek délután, elsőre nekem sem sikerült.
alul van egy számsor, az első mutatja hogy mennyi órát ment:
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest