Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
A Wifisnek mennyi előnye van a sima Wifi nélküli verzóval szemben?
Telóról el tudom indítani a felvételt és ennyi vagy van még valami?ui: Közben most látom, hogy le tudom menteni a telóra is a dolgokat róla. Esetleg FTP-n is elérhető? Vagy csak saját app-al működik?
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Mennyire jellemző, hogy megfogja a VÁM a kamerákat?
Lehet még utolsó pillanatban kihasználnám az akciót, de eléggé szűkös a keret.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
És akkor ezen a linken szereplő kamera 100%-hogy eredeti ugye?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
UK raktárnál +9000Ft a shipping!
Valamint elvileg 31-ig érvényes a kupon, de ma 31.-én már nem fogadta el...
Vagy csak én voltam béna?
Ok megvan, most már engedte a kupont.
87b523
Ezzel viszont 18700Ft, még mindig nem az igazi, 16200körül kellene lennie nem?
Esetleg másik kód kellene?[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Az a baj, hogy már mindenki rendelget eladásra és nem elég nekik a haszon, nullából akarnak pénzt csinálni.
Bár a bangood is el van kicsit szállva, sportsdirectről a 30Kg-s csomag nem kerül annyiba mint a kamerának a postaköltsége...
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
FHD felbontás esetén mekkora az 1órás video file mérete?
-
Czimby
addikt
A tartozék rögzitő apadterek akkor is engednek nemi mozgást amikor már érzésre nemsokára megszakad a menet. Ezt miként lehetne kiküszöbólni?
A csukló részekre gondolok ahol 2-3 "villa" csatlakozik egymásba.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Az Sj-vel keszitett videókat mijen ingyenes programmal lehetne szerkeszteni?
Konkrétan vágni es zoomolni szeretnek.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bittorrent topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Foxpost
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest