Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikachu24
aktív tag
válasz Dolphine #14373 üzenetére
Aki autóban használja kameraként, az kiveszi előtte az aksit, vagy benne hagyja a kamerában?
Ez szerintem úgy működhet mint amikor az usb-re van kötve a kamera. miútán lehúzod a kamerát, a kamera nem hírtelen leáll, hanem szép lassan lekapcsol.
Vagy is gondolom hogy ennek autós módban is így kell legyen, sőt, ott még le is kell állítania a felvételt. Én nem venném ki belőle az akkut -
törölt tag
válasz Dolphine #14428 üzenetére
Köszi, egy ilyet rendelek is
http://extremshop.hu/termek/sportkamera-kiegeszitok-kategoria/sjcam-dupla-aksi-szett/
-
baboss
őstag
-
baboss
őstag
válasz Dolphine #14563 üzenetére
Ennél is le van tiltva pár beállítási lehetőség ha a giro be van kapcsolva. Vissza is raktam az 1.4.6-ot.
Nekem szükséges a giro, és ha be van kapcsolva akkor nem tudom a látószöget maximálisra állítani.
Nem tudom,hogy miért csinálták, hogy ha a giro be van kapcsolva akkor le van tiltva a fov és a distortion correction.[ Szerkesztve ]
-
beis-compo
tag
válasz Dolphine #15083 üzenetére
Szia, ezek a kamerák először összetömörítik valamennyire a képet (lehet hogy több képkockát is egybe) , és úgy továbbítják USB felé. Tehát szerintem sosem fognak késés nélkül jelet átvinni.
Vannak ipari kamerák amik képesek erre, azok jellemzően IEEE1394 - FireWire - iLink (ez mind ugyanazt a protokollt jelöli) csatolófelülettel kapcsolódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple asztali gépek
- Nyomtató topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...