Új hozzászólás Aktív témák

  • ThySoul

    senior tag

    válasz #10186752 #1158 üzenetére

    Nincs vidim, de letudom írni hogy hogy csináltam. (Benne lesz a negyedik fázis is)
    Első fázis: sima genichiro ugye, engem csak a rohadt mortal blade del ütött meg általában, amúgy no hit kb mindig. Agresszív harc, nonstop az arcába, ütés vágás deflect. (A legjobb tipp amit a topikon olvastam: ha nem akarsz időzíteni a deflectnél, csak nyomogasd megállás nélkül a block gombját, általában jó.)
    Második fázis: ugyanaz, mint az első kb. Agresszívnak kell lenni, az arcában lenni folyton, ha jol csinálod kb fél percig van életben. Sose hagyd ott, mert lemegy a posture, csak támadás és block.
    Harmadik fázis: na, ez a neheze. Itt is ugye agresszivnak kell lenni, a pisztolyos cucc után muszáj mikiri-zni hogy nőjön a posture. Ha a mindent szétvágó óriási hatótávolságú cuccát csinálja, ugorj fel a fejére. (Én mimdig ezt csinálja.) Itt is jobb a posture szintre menni, mint a hp-ra, máskülönben 1000 év a harc. (Elég ha rajta maradsz, ütsz kettőt majd nyomogatod a blockot nonstop amíg elnyom egy támadást, es repeat)
    Negyedik fázis: villám, felugrasz visszaütöd és ennyi. Ha szerencséd van(mint nekem) csak ezt tolja és kb 20 másodpercig van életben. Ez a legjobb módszer, egyszer jutottam idáig és ezzel is lett meg. Arrakell figyelni, hogy ha jól emlékszem itt a pisztoly után mintha nem előre szúrást csinálna (vagy nem mindig azt) így erre vigyázni kell.
    Remélem segít, nekem ahhoz képest milyen nehéznek festették le relatíve könnyen meglett, csak menni kellett rá folyton mint az őrült

Új hozzászólás Aktív témák