Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pópa
senior tag
Napot uraim,
Még 2009 végén vettem egy LE46B650 (T2WXX) tévét, azóta is hibátlanul teljesíti feladatát, legyen szó monitorként, vagy tévéként használatról.
Most szeretnék egy LED-es tesót venni hozzá, 46 colost. Egyszerű a kérdésem, max 300-ig áldozok rá (értelmes határon belül persze változhat) és ebből szeretném a bestbuy-t megkapni... melyik lenne az? Játékra, filmre, mozira... engem igazából nem érdekel az internet meg videó osztós fícsör hegyek, folyamatosan gépre van kötve.
Köszönöm
Trust is good, control is better!
-
Pópa
senior tag
-
Pópa
senior tag
válasz sandró60 #20406 üzenetére
Hú van itt minden a környezetében (de már 1 éve) hangfalak, laptop, másik monitor, hifi, 6-os elosztók dögivel, telefonok, töltők, amolyan kis IT sarok a házban. ez is monitorként szolgál amikor nem a híradó szól belőle. Gondolom 2 év garis, éppen novemberben lett a múlté, de talán ezekre még a 2+1 évet adták, az is valami, hátha el tudom sütni. Megkeresem a papírt..
Akkor egy panelcsere bele tud rúgni a 100K-ba?
-
Pópa
senior tag
Skacok, kinéztem a Samu UE55H6500-at, viszont az idei szériás J tévék miatt pár hete már várakozó állásponton vagyok. Szerintetek ebben a 200-250k sávban várható jobb készülék (esetleg méretben 48-ig lemegyek nyugodtan) vagy vehetem az 55-öst a 2014es csomagból? Mit mutat a piac?
[ Szerkesztve ]
-
Pópa
senior tag
Srácok, a héten szerettünk volna egy második 55H6500-as Samsung készüléket vásárolni a családba, de szinte mindenhol kifutott, megdrágult, nem elérhető, bizonytalan a beszerzés.
Nagyságrendileg 250 ezret akartunk rászánni. Mit ajánlotok a 2015-ös palettáról? 50+ col méret jó lenne, de input lag maradjon alacsony, legyen best buy.
Mit mondanátok? Köszönöm!
-
-
Pópa
senior tag
Skacok, szeretnék egy 40-43 colos samut venni, smart funkciók teljesen lényegtelenek, wifi legyen, dlna legyen, és a képe fullhd-t tudjon, erős gyors megbízható panellal, PC módban lehetőleg nem egeket verdeső laggal. Mit ajánlotok 100-150k között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest