Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Még nagyon új vagyok a témában most gondolkodom tv vásárlásán
Ez merült fel mint lehetőség: Samsung UE40D5000 LED televízió (lehet okosíteni,vagy ez hogy is van pontosan)
Esetleg más alternatíva ebben az ár szegmensben.
Válaszokat előre is köszönöm. -
xigris
őstag
Sziasztok!
Még nagyon új vagyok a témában most gondolkodom tv vásárlásán
Ez merült fel mint lehetőség: Samsung UE40D5000 LED televízió (lehet okosíteni,vagy ez hogy is van pontosan)
Esetleg más alternatíva ebben az ár szegmensben.
Válaszokat előre is köszönöm.
Esetleg egy ilyen? [link]
Azt írják a plazmának sokkal szebb a képe -
xigris
őstag
Sziasztok ma vettem egy samsung ue40d5000pwxxh tipusú tv-t azt szeretném tudni csak a saját wifi vevőjével megy vagy esetleg tp linkkel is?
Mire figyeljek oda az elejém? -
xigris
őstag
Sziasztok!
Tegnap vette egy : samsung ue40d5000pwxxh-t sikerült az all share-t beüzemelni viszont azt szeretném megkérdezni a feliratot lehet vele hozzátenni vagy bele kell égetni a filmbe esetleg úgy lejátszaná?
S a 720p-s videóra azt írta nem támogatott fájlformátum ilyenkor mizu? -
xigris
őstag
Sziasztok
samsung ue40d5000pwxxh le tud játszani 720p-t vagy külön felíratot,ha igen hogyan? -
xigris
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék hogy lehet be állítani az allshare programot,hogy a menet közben letöltött filmet lássa ne kelljen mindig frissíteni a listát mert majd 1tb-ról van szó. -
xigris
őstag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni a tv-hez szeretnék venni valami túlfeszültség elleni védelmet érdemes egy 5-s elosztót vagy elég egy 1-st és abba dugni a sima elosztót?
Úgyan azt a védelmet kapom mindkettőnél?[ Szerkesztve ]
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék d5000 szériánál valahogy nem lehet állítani a felbontást mert a régi családi vhs-ből nem sok mindent látni. -
xigris
őstag
Sziasztok van egy d5000-s tv-m mennyire szereti az usb3-s pendrivot,s mivel lehet biztonságosan tisztitani a képernyőt?
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a tv-t D5000-s széria rákötöttem hálózatra a gépetn lévő filmet lejátsza viszont ami a routeren van azt nem:video/x-msvideo ezt a formátumot írja ki ez mitől lehet amúgy avi lenne -
xigris
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék a serviio nem tud mkv-t lejátszani vagy valahogy nem lehet rávenni -
xigris
őstag
válasz ThuG4LifE #41685 üzenetére
Szia!
Minden mkv-ra azt írja nem támogatott fájl formátum viszont az allshare simán lejátsza mindet ilyenkor mi lehet a hiba mind 2 fent van a gépenKözben megtaláltam a megoldást a profilnál ki kellett választani a samsung c/d/e szériát és most már simán viszi
[ Szerkesztve ]
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Lenne egy d5000-s szériás tv érdeklődnék olvastam valami samygo-ról ha jól értelmezem ez egy okosytott firm ez mit tud vagy feltehető erre a tv-re? -
xigris
őstag
Sziasztok van egy ue40d5000-s tv ami frissíteni akartam a szoftot innen a 1011-t engedi és azt fel is tette de a 1029-t nem ez mitől lehet?
-
xigris
őstag
Sziasztok! mitől lehet hogy a tv-n a 1080p mkv fut, egy sorozat mkv-be meg nem támogatott, serviio van fent 1.4 vlc a gépen viszi sőt még a teló is lejátsza a filmet (samu 5000-s sorozat)
[ Szerkesztve ]
-
xigris
őstag
Sziasztok! Kinéztem egy SAMSUNG UE32F4500 tv-t olvastam olyat hogy az mkv-t nem játsza le,igaz ez?
-
-
xigris
őstag
Sziasztok! segítséget kérnék van egy 5 éves 40d5000 tv ami most meghalt,kiment a tápegység a cseréje munkával együtt 41000ft megéri vagy inkább kuka?
-
xigris
őstag
válasz kkarika222 #110852 üzenetére
Köszi ettől féltem én is
-
xigris
őstag
Köszönöm mindenkinek az asszony az ebayt ilyen téren kilövi egyből.
Esetleg a SAMSUNG UE40K5500 utódnak megéri vagy más márkát nézzek? LG?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest