Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhorogh
aktív tag
válasz Fishor #33246 üzenetére
Akkor válaszolok neked is
6100-ban nincs beépített wifi. USB wifit kezel, azért van előkészítve. A másik kettőben van beépített, nem kell külön USB vevő.
A 3 közül én a 6560-at választanám. Az készülék biztos, hogy full HD 3D-ben is, nagyobb a frissítése mint a 6100-nak és ha fontos a böngésző abban teljes értékű. A 6710 tudásban ugyanaz mint a 6560.
-
sandró60
addikt
válasz Fishor #33257 üzenetére
Ha mindenképen 3D-tévében gondolkodsz olvasd el ezt elöszőr.Az egyik fórumtárs már egyszer ide tette a fórumra ezt a linket. 3D-szembetegség?
[ Szerkesztve ]
-
jhorogh
aktív tag
válasz Fishor #33257 üzenetére
A 6710 fehér, de tudásban ugyanaz mint a 6560. Árban több szokott lenni, azért írtam, hogy én a 6560-at venném, nekem spec nem ér plusz pénzt az, hogy a készülék fehér, de semmivel sem tud többet. Ha ugyanannyiba kerül akkor Te tudod, hogy illik-e a szobába, hálóba, stb a fehér tv.
-
veterán
-
BBéci
legenda
válasz Fishor #33299 üzenetére
Tutira tud, csak azt nem értem, miért annyira fontos?
Annyi jó film van a különböző tévécsatornákon és mindenfelé a neten, ez utóbbiak kiváló minőségben, hogy nem győz az ember válogatni.
Hidegrázást kapok a "tecső"-től.(#33302) cukorborsó
Nem LCD tévét javasolnék, az biztos.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Fishor #33362 üzenetére
Négyen fogtok szorongani a 82 centis tévé előtt - aminek az ajánlott nézési távolsága full HD és 3D esetén 1,3 méter - vagy egyedül viseled mindegyiket?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Fishor #33395 üzenetére
Attól függ, mihez viszonyítjuk. Az 5-ös sorozatúakhoz képest sokkal jobb a tévéd képe, de egy hasonló összegért kapható ST50 alaposan elpáholja.
-
leslieke
Jómunkásember
-
BBéci
legenda
válasz Fishor #33703 üzenetére
Számtalanszor leírtuk, hogy élvezhető, valamirevaló térhatást csak a 3D BD filmek nyújtanak, amikhez külső lejátszó kell. Minden egyéb csak silány pótlék, mint a felfújható guminő.
A szemüvegről le kell szedni a védőfóliákat!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
-
Anonymus23
veterán
válasz Fishor #33713 üzenetére
A szemüveget minden alkalommal be kell kapcsolni, és addig nyomni a gombot, amíg ki nem írja a TV, hogy eszköz csatlakoztatva.
A 3 féle mód közül meg azt válaszd ki a film formátumának megfelelőt. jobb/bal vagy alsó/felső.
De mint ahogy a többiek is mondták, divx3D az egy rakat ****. Minium mkv kell, hogy valamilyen szinten élvezhető legyen. De mint mondták BR3D lemez kell a valós élményhez.Ha egy divx3d alapján ítéled meg a 3D-t, akkor nagyon mellélősz
A másik meg, el kellene olvasni a kézikönyvet, ha már sok fát kivágtak miatta, hogy kinyomtassák
;) - The Power of the Light Side
-
sandró60
addikt
válasz Fishor #33773 üzenetére
Miért nem veszel hozzá egy Logitech billentyűzetet?Tapi padosat.
Logitech K400[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
válasz Fishor #33820 üzenetére
serviio nak hívják a programot, de ne a honlapról töltsd le a legújabbat mert már ez is fizetős.
Bár a régebbi verzióknál meg állandóan beugrik a frissíts újabb verzióra ablak rendszerindításkor. Tud magyarul is. Beállítod a mappát ahol vannak a filmek, és még pár dolgot kedved szerint aztán újraindítás után már a tévéről irányíthatod a mozizást. -
medek3
aktív tag
válasz Fishor #33823 üzenetére
nálam az a gond, hogy a le40c650 allshare vel nem játsza le az mkv -at néha még akkor sem, ha átírom ts-re a formátumot.
Valamint kényelmi funkció, nem kell a notit buzerálni, hozzá sem kell nyúlni a progihoz többé, teszi a dolgát a háttérben.Csak bekapcsolom a notit mint egy dvd lejátszót, a többit már a tv- n intézem. Azért megér egy próbát.
Állítólag áll leejtős a különbség a kábeles kapcsolat esetében ha egy jó minőségű médiabox-al játszod le a filmeket.[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
válasz Fishor #33825 üzenetére
persze, csak be kell állítani az adott mappát, mondjuk azt ahová lehúzod a filmeket és nincs vele több gondod. Telepítés után nem indul el automatice, startmenüben megkeresed, elindítod, beállítod, újraindítod a gépet persze a tv legyen bekapcsolva.
amint felállt a rendszer a tv jelezni fogja, hogy a serviio aktív. -
Kami11
őstag
válasz Fishor #33840 üzenetére
Eredeti lemezekről beszélek/beszélünk, vagy azokról készült ISO képfájlokról.
Több szaki szerint, ezekkel érhető el a legjobb 3D-s élmény a TV-n. Ezt a tv beépített médialejátszója biztos, hogy nem fogja tudni lejátszani, ehhez vagy külső media player, bluray lejátszó, vagy a számítógépre telepített alkalmazás, pl. PowerDVD kell.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz Fishor #33842 üzenetére
"Tehát magyarul akkor az sem megoldható, ha én veszek egy külső vinyót, erre rárakom az iso-t, vagy az iso mountolt tartalmát és azt próbálom lejátszatni a tv-vel?"
Ez sajna nem."Ilyen szempontból jobb az mkv, hogy azt legalább lekezeli a tv, csak nem értem, hogy akkor a bluerayt miért nem, ha köztudott, hogy a 3ds filmek zöme blueray."
Az mkv-val nem tudsz olyan minőséget elérni, mint az eredeti lemezzel és a gyártók sem hülyék, a saját érdekükben nem fogják támogatni, hiszen akkor ki venné meg a lejátszóikat és a lemezeket?"Még egy kérdés ezügyben, a blueray lejátszókra lehet csatlakoztatni a külső vinyót és arról lejtászni?"
Ha van rajta USB és támogatja, akkor igen, de szerény véleményem szerint erre jobb megoldás egy hálózati mediapleyer pl. Egreat R6s -ha már iso-val használnád- és az visz szinte minden létező formátumot.[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
sandró60
addikt
válasz Fishor #33842 üzenetére
A technika már ilyen.Nem elég egy 3D-t tudó tv vegyél hozzá egy blueray-lejátszót-plusz minden hónapban kb 10-11-ezer forintért hozzá való lemezt,vagy maradsz az internetről innen onnan letölthető jó féle mkv-formátumú filmeknél.Szerintem az emberek nagy százalékban az utóbbit csinálja
Akkor kérdezd meg a haverodat,hogy milyen formátumú fájlokat tölt le[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Fishor #33844 üzenetére
A BD ISO-t semelyik tévé nem ismeri fel.
A 3D-t meg pláne.(#33847) Kami11
Nem. Ahhoz 3D-képes külső médialejátszó kell.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Fishor #33850 üzenetére
Erre többen panaszkodtak, ezért rendszeresen felhívjuk a figyelmet, hogy magas bitrátájú 1080p filmek lejátszására nem alkalmas a vezeték nélküli kapcsolat, más néven a megosztás.
-
addikt
-
csocsoszán
őstag
válasz Fishor #33850 üzenetére
Sajnos ha gyenge a kapcsolat pontosan így viselkedik! Nekem a dell 430-am ugyanezt csinálja,a nagy gép nem. Igaz a dell wireless-el van összekötve a 3antennás 1043-as tp link-el. Vszeg vezetékkel is ezt csinálja. Viszont azért azt feltétlenül nézd meg mekkora különbség van a közvetlen bedugott és az így lejátszott 3d között! Sajnos van!Valaki azt írta ég meg a föld az sbs és a lemezrõl lejátszott 3d között! Kezdek gyanakodni,hogy van igaza!
Mire megírtam addigra már látom írták,hogy a vezeték nélküli kapcs gagyi![ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
Kami11
őstag
válasz Fishor #33857 üzenetére
Egy lehetőség:
Nem kell merevlemez, hanem veszel helyette egy hálózati médialejátszót -pl. Egreat R6s- és az elboldogul a 3D-s iso fájlokkal is, ráadásul olcsóbb mint egy vinyó v. egy árban van, a megosztott könyvtárakból, vagy DLNA-n is lejátssza a fájlokat, így még a merevlemezt sem kell "cipelned" a gép és a tv között.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
BBéci
legenda
válasz Fishor #34144 üzenetére
A beépített lejátszó nem 3D-képes, csak az egyik szemnek járó részt jeleníti meg, ami értelemszerűen 2D-s.
3D-s médialejátszó kell hozzá.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Fishor #34172 üzenetére
Az SBS mkv nem 3D, hanem 2D-be tömörített, 3D információt hordozó jelek halmaza.
Másképp kifejezve: normál 2D-s 1080-felbontású filmanyag, aminek a közepétől számított bal oldalán kissé eltérő információkat tartalmaz, mint a jobboldalán. Ettől még nem nevezzük valós 3D-nek.
A tévék csak az ilyeneket tudják lejátszani, ezt magad is tapasztaltad.(#34173) Ch4os
Feltételeztem, hogy visszaolvastál és használtad a keresőt, ezért tömören fogalmaztam.
Fussunk neki újból! Amennyiben PC monitornak is használod a tévét, az egyik HDMI bemenetet a menüben át kell nevezni PC-re. Ettől kezdve azon a bemeneten nem lesz 100 Hz és a többi képjavító/rontó is inaktív, szürke lesz.[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Fishor #34348 üzenetére
Kb 10x elhangzott már, és épp kb 10 kommentel lejebb:
Kábelből nem létezik HDMI 1.4, azt a megnevezést kizárólag az interfészekre (csatlakozó aljzat) alkalmazzák. idézet BBécitől.
Milyen videókártyáról van szó?
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
tibike8
őstag
válasz Fishor #34353 üzenetére
Én is anno próbáltam egy Hupikék törpikéket nézni így 3D-ben ami elvileg BD rip volt, de legalábbis vagy 50Gb méretű és átváltott 3D-be a tv - kiírta, hogy szemüveget fel, de nem igazán volt 3D hatása. 3D-t kikapcsolva persze elmosódott volt a kép ergo biztos, hogy átváltott. Aztán leszedtem a szutyok mkv 3D-t és leugrott a film a képernyőről. Szóval fura, hogy a 'buta' verzió képe 100x jobb volt ami a 3D-t illeti.
-
BBéci
legenda
válasz Fishor #34826 üzenetére
Talán, mert azok bemenetek és nem kimenetek.
(#34827) leslieke
Egy rendezvényszervező véleménye miért mérvadó? A laptopom monitorját is műszerrel kalibrálom 3-4 havonta, mert alapkövetelménynek tartom a színhelyességet. Két kattintással vissza lehet térni az eredeti állapothoz, ami egyszerűen, ordenáré módon sz@r.
Fotósokat, grafikusokat, filmeseket kérdezz![ Szerkesztve ]
-
laca1944
csendes tag
válasz Fishor #34826 üzenetére
Nekem EH5300-as van, azon sincs audio kimenet, helyesebben a scarton van (állítólag már az új FW-kkel ez is megszünt) de ez csak a TV hangját adja ki, ha más bemenetről nézed, akkor nincs hang.
Az opto kimenetre lehet csatlakoztatni KN OPTRCA 10 átalakítót és ezzel hajtani a wifi fejhallgatót. Én egy Wifi hangszórót hajtok róla, de kicsi a kimenő jele, és ezért le-ie akad. Az ebolt most cseréli ki , hátha a kütyü rossz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest