Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz frizso #117503 üzenetére
Nekem is nagyon jó lett a MU6122-őn a rtings beállítás, végig csináltam, és ég és föld a pre-set képhez képest.
"Movie" módban használom, oda állítottam be, és nagyon jó SD,HD tv adásokra, és a media playeres tartalmakhoz is : 720p, 1080p, UHD (gamerkedés nem megy.:. bl4ze .:.
-
törölt tag
válasz frizso #117503 üzenetére
Nem csak neked, mindenkinek.
Ezt használtam én is, nem volt náluk M5502, de az M5300-ás beállításokat hasnnáltam, és ahogy látom igazából az összesnél 90%-ban ugyanaz.
Ami nálam nagyon fura volt ugyanazon beállítások mellett:
Normál módban: a warm2 nálam sokat rontott a színen, narancsos lett minden, normál módban jó volt.
A HD filmek jók voltak, a TV adás képe borzasztó, szürke fátyolos.Természetes módban: warm2 kicsit sárgás, de minden szín élénk és világosabb a kép is. Rontott a HD tartalmak megjelenítésén, a TV képe szintekkel emelkedett, ugyanakkor a sötétebb részekből elvesznek részletek HD-ban.
Movie módban: a színek nem olyan élénkek, de a kép világos, a sötét részek is láthatóak, a TV adás képe is jó, a HD tartalom minősége viszont itt is romlott, illetve van kis szürke fátyol.
Mindhárom módban ugyanazok voltak a beállítások, minimális fényerővel, nem tudom ez mennyire bizonyítja azt, hogy a szürke fátyol nem fényerő kérdése.
Viszont így nem tudom hogyan lehetne beállítani rendesen a képet. Váltogathatnék a módok között, de az meg macerás. Ezzel a menüvel és távirányítóval az, mert régebben volt egy dedikált gomb erre. Ettől függetlenül nekem baromi kényelmes az új távirányító, első perctől kezdve kézre áll, de nem minden funkcióban használható jól.
Lehet valahogy képmódot váltani egy gombbal?
Másik kérdés, hogyan lehet a kezdőképernyőn lévő alkalmazásokat változtatni?
Illetve a Youtube fiókom miért jelentkezik ki, amikor csak az alkalmazásból lépek ki? Nem szeretném tabletről vagy telefonról vezérelni, jó lenne ha a fiókom mindig be lenne jelentkezve.
Első indításnál miért szinkronizál össze a UPC dobozzal és hogyan lehet ezt kikapcsolni?Válaszokat előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs