Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raul227

aktív tag

Sziasztok tegnap vettem samsung watch 6 44 mm, mivel nem találtam annak külön fórumot, ha nem baj itt kérdezek. Az éjjel rajtam volt, elvileg folyamatosan mérte a veroxigen szintet, mutatta hogy 89-97 %. Gondolom a 89 nem valós, kissé lazán hordom, mert nem szeretem ha szorít. De hol találom a részletes adatokat, mikor mennyi volt a véroxigén szintem? Ha folyamatosan mért, miért nem mutatja percre pontosan. A másik meg hogy a Samsung health nem azt mutatja amit az óra alvás időben, hanem rákérdez hogy mikor aludtam el, az óra percre pontosan mutatja az app nem. A felkelés idejének ugyanazt mutatja. Sőt, reggel mértem 2 véroxigént és az óra azóta is tegnap esti manuális mérést mutatja. Valamint a health a fő menüben azt írja utolsó szinkronizálás 1970 január 1. Lehúzom, elvileg frissül, de megint 1970. Viszont valamit csak szinkronizál mert lépés adatok, meg manuális mérések viszonylag frissek. Hol van benne mennyi volt a REM, Könnyű alvás mély stb? 15 ezer forintos xiaomi mi band 6 képes rá... Az probléma lehet, hogy xiaomi 11 note pro plus 5g telóval kapcsoltam össze? Nem samsunggal? EKG, vérnyomás mérés esetén azt írja szedjem le a. Samsung health monitort, de play áruházban nincs. Van egy Samsung a52s telóm arra leszedtem, össze kapcsoltam azzal is, de amikor úgy próbálom mérni olyasmit ír hogy nem lehet mert nem engedélyezett az országban. Ez lehetséges? Nekem ez nagyon kellene mert vannak ritmus problémák. Köszönöm előre is

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák