Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Megvolt, újra leszedtem és visszaraktam a drivereket. És megcsinálta. Illetve nem, de a boot-recovery.p-s dolog lesz, szóval értem, hogy mit kell csinálni. De most inkább nézek sorozatot.
Side note: ezer éve használtam utoljára Odint, kicsit elszoktam tőle
Ha már ennyire belekérdeztem a root témába: a játék arra menne ki, hogy a mobiltárca teszt appját tudjam rootolt telefonon használni. Van benne egy elég gennyes root check, nézi a su-t, xbin foldert és ha megvannak, akkor nem hajlandó működni. Pofátlan dolog, na! Ráadásul szerintem egy szerveroldali ellenőrzést is beiktattak, csak hogy teljes legyen az öröm.
Tehát a kérdés: az OTA rootkeeper és/vagy chainfire Superuser-jében lévő temp unroot hogy működik? Valakinek van vele tapasztalata? Én úgy okoskodom, hogy a bennük lévő backup pont azt csinálja, hogy az xbin foldert archiválja és távolítja el.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
kodoboy
tag
Arra lettem figyelmes, hogy ha az alkalmazások közül ki akarok tenni valamit a főképernyőre, akkor kb 2-3 másodpercig kell nyomnom az ikont, hogy át tudjam helyezni azt! Ez nálatok is ilyen lassú, mert mintha a kezdetekkor gyorsabb lett volna! Ugyan ez van, ha widgeteket akok eltüntetni / kihelyezni!
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
LouiS22
veterán
válasz rutyika68 #705 üzenetére
Igen, pont ez lenne esetemben a cél, hogy ha akarom a tesztben szereplő alkalmazást használni, akkor tudjam
Mondjuk ha valaki 100%-ra tudja, hogy tényleg ez történik-e, akkor megírhatná. Feleslegesen nem szenvednék
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
glaci
őstag
válasz jabbagoa #696 üzenetére
Én speciel először nyomkodtam (55% volt a töltöttség indulóban) majd amikor már csak 7% volt bene, akkor tettem fel éjszakára tölteni.
Ha ez rossz neki, (és ezzel elbaxam,) akkor már értem, hogy miért csak 5 óráf tudok netezni egy felöltéssel.
(Bár elvileg még bejáratós, mert csak 2* volt töltve.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz rutyika68 #700 üzenetére
Szia! Én új vagyok még Samsung vonalon. Leírnád, ha megkérlek, hogy ezeket hogyan kell használni?
Régen a ZTE -men pikk-pakk megvolt ADB meg egy IMG kellett hozzá, de ahogy nézem itt a Samsungnál minden bonyolultabb. Ráadásul, ha jól értelmezem, akkor ha nem a megfelelö módszert alkalmazom, akkor még a frissítéseknek is kampec. Pedig egyelőre még a gyári rendszert szeretném nyúzni egyelőre egy darabig.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
brd
nagyúr
válasz Sanyi.il #713 üzenetére
Én ezt a CPU 500-600 MHz-re korlátozásával ~7 órára tudtam kitolni. Ehhez persze root kell, és persze van, ami így lassabb, de a legtöbb dologhoz így is elég, ráadásul arra is van lehetőség, hogy programfüggően legyen automatikusan állítva az órajel.
The only real valuable thing is intuition.
-
-
jabbagoa
tag
a netezés vagy a game meriti jobban az aksit?
gondolom azért itt is a legtöbbet kijelző eszi meg.
Akkumulátor Li-Ion 2100 mAh. ez 1 napos üzemidőre biztosan elég?"rám nem hatnak a Jedi trükkök" !@#$%^&*!
-
félisten
-
jabbagoa
tag
válasz Plazmacucci #722 üzenetére
az nfc a 3000resben is az aksiban van? merthogy azt olvastam,hogy a gyáriban oda rakták az nfc-t.
természetesen csak gyári 3000ről beszélünk"rám nem hatnak a Jedi trükkök" !@#$%^&*!
-
kelzsoca
félisten
válasz jabbagoa #726 üzenetére
Nem Samsung termékre konkrétan, hanem ilyenre:
YooBao Magic Cube univerzális külső akkumulátor 10.400 mAh
Nekem ilyen van, ha megyek valahová, akkor mindig nálam van, az S3-at 4x biztos feltölti, ha szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
jabbagoa
tag
-
Shrike7973
senior tag
4.3 októberben gyakorlatilag fog észrevehető különbséget hozni?
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz Shrike7973 #734 üzenetére
kevesebb éhező gyerek fog sírni a fórumon, hogy mikor érkezik máááár
-
LouiS22
veterán
Attól függ, hogy mit pakol bele a Samsung a TouchWizbe.
-
Danny750
őstag
Szebb kezelőfelületet...vagyis nekem jobban bejön az s4 féle home+widgetek..
+ha minden igaz jobb készenléti időt[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Varszegig
veterán
Elvileg a 4.2-es droid 2 fő újdonságot hozott, ha a felhasználó által észrevehető dolgokat nézzük: 1) widgetek mehetnek a lockolt képernyőre is, 2) lehet több bejelentkezési profil
A 4.3 ezekhez nem tett sokat hozzá. Hogy ebből mit fogsz látni az S3-on, az majd kiderül. -
LouiS22
veterán
válasz Shrike7973 #741 üzenetére
Hibás a következtetésed. Honnan tudod, hogy most is megismétlődne? A kérdésedre nem lehet EGZAKT választ adni.
-
Gergosz2
veterán
válasz Shrike7973 #741 üzenetére
lehet már hegesztik t-nél, de az is elképzelhető , hogy majd október 31.-én állnak neki. Nem tudni pontosan.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Krisz79
őstag
EFS mappát hogyan is tudom lementeni?
Illetve mivel?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
rutyika68
őstag
Hali!
Majd ha telepítesz olyan app-ot mely rendszergazda jogot kér, és te engedélyezed, később már látni fogod. De ha csak egy alkalomra engedélyezed, természetesen nem lesz ott.Ezek közül némely tud EFS backupot készíteni, persze az előfeltétele a root.
[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
Rem-X
senior tag
Srácok! Használja valaki a CM 10.2-t? Hogy áll a fejlesztés? Érdemes már feltenni?
Try again, fail again, fail better!
-
törölt tag
Sziasztok!
Megfordult a fejemben hogy egy S3lte-t kéne vennem S3 helyett, van itt valaki aki más szolgáltató kártyájával használja? Esetleg tudna nekem írni egy privátot ezügyben?
Köszönöm előre is
-
dobobazsy
őstag
az adathasználaton belül a ciklust lehet módosítani valahogy? be szeretném állítani, hogy mától mérje az adatforgalmat, csak nem tudom hogy kell
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest