Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Méray
tag
Időközben nálam is jó lett!
Azt hittem, hogy be kell állítani, stb.Viszont lenne még egy kérdésem.
Ha előhívom a vissza gombbal a több ablakos módot, akkor a baloldali sávba lehet más programokat is pakolni, vagy csak azokat lehet több ablakos módban alkalmazni, amik eleve gyárilag benne vannak?
-
lacus23
tag
Hi Srácok!
volna egy gyors kérdésem
a Galaxy s 3 lte milyen üveg van ? talán gorilla glass.....(legalább is reménykedek benne)A remény hal meg utoljára!
-
LouiS22
veterán
Persze, Amerikában. Vagy nem tűnt fel, hogy ismeretlen szolgáltatók voltak azon a listán, amit láttál? Egyébként meg nem tök mindegy, hogy mikor kapod meg a frissítést? Hivatalos, hogy lesz hozzá.
Tőled is megkérdezem: mi van a frissítésben olyan, ami nélkül nem tudsz élni most?
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
félisten
-
lacus23
tag
válasz Plazmacucci #1710 üzenetére
Köszi a gyors választ!
én a leg újabb fejlesztésre gondoltam
[link][ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára!
-
félisten
-
lacus23
tag
-
törölt tag
Nektek milyen gyorsan töltődik a készülék? Nálam 2,5 óra alatt ment fel 35%-ot. Ez kicsit lassú, nem?
-
brd
nagyúr
-
törölt tag
válasz Balduran #1715 üzenetére
Már tettem fel egy ilyet. Innen számoltam vissza nagyjából.
(#1716) brd
Még csak gépről töltöttem, lehet hálózatról gyorsabb lenne? Az előző telóm töltője még megvab, majd kipróbálom azzal is.Más: délutánig nem frissült be az időjárás órája, levettem a widgetet, majd visszapakoltam, azóta működik. Viszont azóta meg maga az időjárás adat nem frissül...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
glaci
őstag
válasz #54715584 #1717 üzenetére
Ha csak PC -ről töltötted, akkor ne lepődj meg rajta, hogy lassan tölt.
A gyári töltő 1 amperes, az USB -port pedig csak 500 miliampert tud leadni.
Ez azt jelenti, hogy ha így töltöd és közben használod, akkor kb. nem merül tovább, vagy csak lassan.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat
Találtam egy időjárás widgetet, mert a sajáttal nem vagyok megelégedve. Ezt használja valaki? Úgy tűnik nagyon testreszabható.
-
Prien
addikt
A régi SGS 2-esem töltőjét használom, 0.7A, nagyon jók a tapasztalataim, mintha a lassabb töltés lassabb merülést is okozna...a gyári gyorstöltőt valahogy nem szeretem.
A kevés is több a semminél.
-
kokoka1978
újonc
Üdv!
Kérdésem volna felétek.Vettem egy s3 LTE-t, és az a kérdésem hogy a 4g-t külön be kell e kapcsolni a telefonon, vagy automatán azon megy?
Pécsi vagyok, és vodáról nyomom.Köszi
-
brd
nagyúr
válasz kokoka1978 #1722 üzenetére
A mobilhálózatoknál tudod megmondani, hogy mit használjon, de van a Vodának 4G-je?
The only real valuable thing is intuition.
-
kokoka1978
újonc
És kiír valamit ha 4g-n fut?
-
addikt
válasz kokoka1978 #1724 üzenetére
Vodafone-nál nincsen 4G hálózat még!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
kokoka1978
újonc
Az frankó, akkor engem átvágtak mert azt mondták hogy van 4g!!!!!
-
félisten
-
brd
nagyúr
válasz kokoka1978 #1726 üzenetére
A normális 3G is pont olyan jó lesz neked agyarországon.
-
félisten
-
brd
nagyúr
válasz Plazmacucci #1729 üzenetére
Igen? Érdekes, én ekkora különbséget még nem tapasztaltam, Bp.-en 22/6 vs. 10/4 (Mbit, le/fel) körül szokott lenni a különbség. Hol van/volt ez helyileg?
-
félisten
-
dobobazsy
őstag
de jó nektek. nekem LTE-s csomagom van de erre még nincs 4G
-
brd
nagyúr
válasz Plazmacucci #1731 üzenetére
Tesztelgettem kicsit, 16/4 vs. 28/23 a max. amit tudtam mérni, de utóbbinál a feltöltés kb. minden harmadik-negyedikre szalad csak fel ennyire (de akkor stabil, tehát nem az van, hogy egy pillanatra felugrik a mérő, aztán vége is a mérésnek), többnyire 6 körül mozog. A térerőjelzés mindegyiknél maxon van, itt egy torony nem messze, ha ez jelent valamit.
kokoka1978: a térerőjelzéstől balra lesz egy LTE feliratod.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
brd
nagyúr
válasz Plazmacucci #1734 üzenetére
No' olyat még nem láttam; te GOD módban használod?
-
félisten
-
brd
nagyúr
válasz Plazmacucci #1736 üzenetére
Abban én is belefutok hetente 2x kb. Remélem, nem fog rosszabbodni... Tesztelgettem még kicsit, LTE-vel tényleg jobb a válaszidő, bár ez valószínűleg inkább annak tulajdonítható, hogy kevesebben használják, mint a 3G-t.
-
félisten
-
brd
nagyúr
válasz Plazmacucci #1740 üzenetére
Nekem a csak 2G van benyomva, ha off a mobil adatforgalom, és így fordul elő az előbb írt gyakorisággal.
-
törölt tag
-
motofan
csendes tag
válasz Plazmacucci #1740 üzenetére
nekem ugyanígy elmegy rendszeresen a hang, én hallom őket, de ők nem hallanak engem. vodafone-on vagyok, tehát nem szolgáltatófüggő a dolog. aztán az is biztos, hogy nem az LTE miatt van, mert olyan nincs vodafone-nál
-
Rem-X
senior tag
Nem lehet már olyan messze az a 4.3 A Samu által kiadott frissítési lista alapján az USA Verizon függő modellje már november 6-án megkaphatja a frissítést... szerintem nagyon közel vagyunk
"Today, Samsung has issued a press release that ensures their Galaxy Gear will be compatible with the Galaxy S 4, Galaxy S III and Galaxy Note II, through their respective updates to Android 4.3 in late October and November. "
Try again, fail again, fail better!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest