Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas92
aktív tag
válasz spileraaa #8056 üzenetére
Kuponokkal most is lehet az árán csökkenteni, ami most jelenleg is kevesebb, mint bemutatáskor. Az S22U ára akkor csökkent bizonyos helyeken, miután bemutatták a 23-as szériát. Így én arra tippelnék, hogy majd a 24-es széria bemutatását követően állandósul az alacsonyabb ár, amíg bent tartják a kínálatban, vagy kiszórják a maradék készletet.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz spileraaa #8056 üzenetére
Ne haragudj, de ki az a mindenki? A Mate 20 Pro-ban lévő SoC egy SD845-tel egyenétékű. Az meg 2018-as SoC. Szóval neked már egy S10 is előrelépés lenne kijelzőben, kamerában, teljesítményben.
Szóval bármit kinézhetsz. Arra figyelj, hogy az SD778G is SD845 szintű. Tehát ha megveszel egy SD778G (vagy Exynos 1380, aka Galaxy A54) SoC-vel szerelt eszközt, akkor netto teljesítményben nem, de minden másban az is előrelépés. Kamera, kijelző, akku, frissebb rendszer.Amit azonnal tudok ajánlani: Galaxy A34, A54, Nothing Phone 2 (az egy se rossz, de inkább a kettes). Ezek mind előre lépések. Már ezek is. Ettől feljebb meg csak olyat találsz.
-
janeszgol
félisten
válasz spileraaa #8098 üzenetére
Az S21 FE jó telefon. Igaz abban már az SD888 van, ami szeret forrósodni (ez már Samsung node-on készült), de az S21 FE ebben is jó. Az üzemidő az, ami karcsú, illetve az, hogy már csak egy OS frissítést fog kapni.
Xiaomi 11T, 12 és 12 Pro, 12T, Realme GT2, Motorola Moto Edge 30 Fusion stb, akad sok teló, ami majdnem minden vagy éppen minden szempontból jobb, mint a Mate 20 Pro-d. -
TheMartin03
tag
válasz spileraaa #8141 üzenetére
Pont most voltam fesztiválon, bőven tesztelgettem a videó zoom-okat, tudok küldeni videókat, ha megkeresel privátban. Én imádom. És mindenki, aki meglátja a cuccokat, amiket lehet vele csinálni. 10x is kristály tiszta tud lenni, ha jól be van lőve/ideálisak a fények.
-
Kleroo
veterán
válasz spileraaa #12351 üzenetére
Én messziról elkerülném. Átverésnek drága, Valóságnak olcsó.
A dobozon extrém jpg artifactosodás van, lényegében nem látszik, rajta a telefon-kép. Nem véletlenül. Ha ténylegesen egy S23u, akkoris valami probléma biztos van vele. Lopott, tiltott, részletre, törött, bármi. Postai úton NE! Élőben is max lepapirozva tanukkal hogy garit vállal a letiltás ellen. De ha mindenképpen tanulni akarsz egy hibából, akkor legalább ne utalással fizes, mert azt még visszaigényelni se lehet sehogy (hivatalos úton )[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
-
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik