Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Tényleg, Dzsíí, árány tezsvír kapott már új hallószervet?
-
nggabi
félisten
esnyócban meg kicsi az akksi hiába 10nm... f@sz kivan, hiányzik árány tesó
"szenyor dzsíííí"
-
korcsillio
addikt
Melyikőtök dolgozik utazási irodában?
-
nggabi
félisten
-
Keem1
veterán
-
wertigo1984
őstag
Gabi 30at szerinted megert egy fuggetlen Note3?
A keret itt ott kopottas de a kijelzo karcmentes, uvegfolia volt rajta amit lecsereltettem mert repedt volt. Ismerem az elso tulajt mert a kolegam, tole vettem at. A G3am meghalt es mindenkepp kellett valami telo februarig. Remenykedem a Note 8ban, hogy szolgaltatonal lesz, az lenne az egyik valasztottam a masik pedig a Htc U11.Amugy sziasztok mindenki, remelem melegedtek ebben a fincsi majkremszagosito idoben, en is azt csinalom...de az asszonnyal.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
nggabi
félisten
válasz wertigo1984 #88081 üzenetére
Nem lesz az kicsi neked? mondjuk most én is elvagyok az s7edgel, néha mellényomok a billentyűzeten. Annyiért sztem vállalható.
"szenyor dzsíííí"
-
wertigo1984
őstag
válasz nggabi #88082 üzenetére
Van egy Huawei mediapad T1es de direkt a sim valtozatot vettem...kiprobaltam vele a telefonalast....istenem a regi szep idok
A G3 ota 5.5 col alatt nem akarok venni mert rajottem, hogy az meg kenyelmes fogasu. Meg a Note szeria is tokeletes szamomra, bar megfogadtam hogy soha nem lesz amoled kijelzos telefonom, de azt kell mondjam hogy baromi jo. Rem egyszeru; egy full fekete kepet raktam be hatternek.
Ezt a telefont ugyis asszony orokli meg februarba, igy egyel tobb okom lesz ra, hogy miert legyen az enyem az elso utes a P8 Lite-jara amit gyulol nagyon. Azt mondta hogy jovore kalapaccsal szetveri.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Keem1
veterán
Szégyenérzetem van. Elmentünk tegnap a kedvenc pubunkba. Mi öten 20 ezret fizettünk jattal együtt. Körülöttünk a külföldiek 50-60 ezret, plusz 10-es jattot
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Na mi van béka van már vmi kapás, vagy szárazság van.
風林火山
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest