Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Igen 498 MB.
2 reszben fogja feltenni, ne ijedj meg majd. Es elwg hosszadalmas lesz kb fel ora, igy celszeru minimum 40%on lenni az akkunak. Nalam a tolton volt egesz vegig de 11%nal keztem a frissitest.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
MurdR
veterán
válasz wertigo1984 #76701 üzenetére
Már teszi is. 32%, jó az.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
wertigo1984
őstag
Tavaly nyaron amikor megvettem a Xiaomi 1St, mondom ennek tyhuu de f.sza tueles a kijelzoje, de jo szine van! Aztan amikor asszonynak vettem a Galaxy S3at es masfel napig hasznaltam, akkor azt mondtam hogy ez gyonyoru kijelzo. Visszakaptam a xiaomit es annyira fakonak tunt hogy fajt ranezni. Most amikor megvettem a G3at, na mondom ez igen IPS kijelzo. Tegnap kolega Note 3jat ahogy neztem most ez tunik fakonak . De jo ez nekunk.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
x1port
addikt
válasz wertigo1984 #76712 üzenetére
S2-nek volt annak nagyon szép képe.
Viszont attól valahogy mindig megfájdult a fejem. -
Piwi
veterán
aki kinai vackot vesz annak jó akármilyen kijelző
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Keem1
veterán
Nemsoká jön az S6
-
Weeman1
veterán
Sajnos ez így van.
Lehet akármilyen Ips az,de az Samoled színei mellett fakónak tűnik.Xiaomi 11T Pro
-
tresh
veterán
válasz bAtt001 #76727 üzenetére
Ha a linux ocsmány akkor a win8-at hagy ne jellemezem e téren OSX meg képszerkesztéshez +video és hang anyagok gyártása felvétel, konvertálás stb több mint tökéletes. Tudod mindent cél eszközzel célszerű végezni és sajnos utóbbi 3 dologra a windows igen csak alkalmatlan. Ill hazudok CAD-re jó másra csak dísz.( mert normális port osx-re és linuxra nincs még
szerk win8 max htpc alá jó egy kis hackkel de itt be is fejezte nálam a létjogosultságát
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
hát a legtöbb linux ilyen olyan 3d-s felületi elemekkel nagyon nem naprakész nálam design szempontból, mig a win8 lapos, minimal, kevés színnel dolgozik, sokkal esztétikusabb és itthoni felhasználásra tökéletesen megfelel, se képet se videót se hangot nem szerkesztek ezért nem tudom mi a jó hozzá, de azt vágom h aki profin csinálja ezeket osx-et használ, lehet van benne valami
nekem inkább a terminál hiányzik, anno azt használtam minden nap munkában és hasznos kis cucc, a windowsos cmd közel sincs ahhoz (powershellt még nem próbáltam) -
twine
veterán
válasz bAtt001 #76727 üzenetére
Kusssojááá!
Figyelek ááám...azért mert nem "buzulok" ,még a szemem a pályánWin8(.1):
Figy...a jó isten lássa a lelkem, én akartam, tényleg, próbálkoztam...nemrég a notebookomra azt tettem fel...
De összességében "nem adja"... sz@r az egész úgy ahogy van...A HP hiába adta ki rá a drivereket, nem minden működik úgy ahogy kéne (pld. a fényerőszabályozás)
Félek, hogy a widi sem működik rendesen (bár ezt még nem próbáltam)...
Arról nem is beszélve, hogy szerencsésnek mondhatom magam, hogy vén sz@ros kocka vagyok, és tudom, mit hogy hívnak a rendszer alatt, ezért találom meg egyedül..hiszen win gomb, majd keresésben adott dolog,,egyébként lóf@szt sem találok benne...a csempéket nem használom, csak az asztali felületet....
Annyira hányok az egésztől, hogy csak egy guitar hero települt fel rá, hogy tudjunkbetépverészegen játszani a haverokkal, és hozzányúlni nincs kedvem azóta a laposhoz....várom hogy jöjjön az ihlet, energia és idő, amikor ismét rakhatom vissza a hetest,,,ahoz legalább 100% driver támogatás volt....Mióta világ a világ, azt szajkóztam, hogy minden ilyen újításnál olvassák az emberek a súgót, és legyenek nyitottak....és jó lesz...
Megkövetek mindenkit.....Nem találok pozitívumot, én mint átlag felhasználó,,nem lett gyorsabb, nem lett semmivel sem fürgébb, viszont legalább lófaszt sem találok benne....(persze ez utóbbi túlzás,,,de mondjuk 7 alatt 1mp, addig lehet hogy valamit fél perc előtúrnom 8 alatt, mert annyira idegen számomra a rendszer)
Tőlem használja akinek tetszik,,de én egyszerűen nem tudom megszokni,,,pedig tényleg próbáltam.....
-
x1port
addikt
Hirtelen azt hittem a windows topikba léptem be
-
bAtt001
addikt
jó neked elnézzük, te már öreg vagy, az öregek nem annyira kaphatók az újdonságokra am persze vannak dolgok amik idegesítőek, nem úgy működnek ahogy kell, de nekem megér ennyit, kompromisszum mindenhol van az a bajom hogy nagyon finnyás vagyok a gui-ra, a win8 (és majd a win10) felülete is abszolút tetszik, nehezen tudnék átállni másra, ezért is félek h a következő telefonom nem nexus lesz és akkor majd szoktathatom magam a gyártói felülethez
x1port ezzel a témával bárhol lehet jó kis beszélgetést generálni jobb mint a buzulás
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz maggi1886076 #76733 üzenetére
-
twine
veterán
-
maggi1886076
addikt
Ma kikormolom az autót dízelnek nem a legjobb a város. de most végre meghajthatom
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
válasz maggi1886076 #76743 üzenetére
1-2-3 parketta aztán jó lesz 4000nél váltva
-
Weeman1
veterán
-