Új hozzászólás Aktív témák

  • Weor

    csendes tag

    Na, pár hónap kihagyás után folytatom a kalandom a zónában :)

    Már megtapasztaltam az évek során, hogy fel kell jegyzeteljem, hogy mit és hogyan kell telepíteni ahhoz, hogy frankó legyen. Meg is van minden.

    Felírtam, azt is, hogy a "a Configuratorban a választható modok közül letölthető a HD NPC Pack". Csakhogy már nem választható ez a mod, nem dobja fel a configurator :( .
    Tuti, hogy feltettem és új játékot sem kellett kezdenem, ment minden simán vele és tök szépek lettek az NPC-k.

    Próbáltam letölteni a moddb-ről ezt: [link] (ezzel a mentésem nem töltődik be, vegytiszta crash úgy, ahogy a leírásban is szerepel, új játéknál semmi gond és az NPC-k azok, amikre emlékszem).

    Ennél az egyik hozzászóló ezt írja:
    "Open LA luncher-->click "Mods"-->just under you will se "Mod Channels"-->click V@alerok and apply--> so, find HD NPC Pack."

    Én is erre emlékszem, a ValeroK csatornán volt, és egy külön modról van szó.

    Illetve próbáltam ezt is a moddb-ről: [link] (ezzel meg nem történik semmi, de ez amúgy is 1.4005-höz van; azért egy próbát megért)

    Ezek közül egyik sem a mods könyvtárba másolandó.

    Aztán próbáltam még a fenti első mod leírásában szereplő linkekről is letölteni, azokat már a mods könyvtárba kell tenni, de nem változtak meg az NPC-k, tehát nem töltődik be (az egyik igen, mert a célkeresztem megváltozik, de az NPC-k változatlanok).

    Kérdések: megvan esetleg valakinek? Illetve ha valaki használ ilyen modot, akkor mit ajánl?

    Amúgy meg :D :

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák