Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz borovi #24801 üzenetére

    Az a baj, hogy ebben a modban az is egy opció, ha nem viszel magaddal társat, de akkor meg beszólogatnak. Pl mikor Sáros kedves kis bandáját kell rendezni, többféle variáció lehet:

    1: A zsoldosoknál a kiszabadítást egyedül rendezed, az a 4-5 tag, akik kísértek életben marad, de a börtönben a foglyot lelövik. Emiatt nem tudod meg, amit ő mesélne, csak akkor szerzel róla tudomást, amikor a zöldfülű tábor felé mész és a sztalkerek szólnak, hogy gyere ide. Ott
    a: vagy elvállalod, hogy segítesz,
    b: vagy nem,
    c: vagy nem is foglalkozol velük, mész tovább úgy, hogy semmit sem tudsz az ott történtekről.

    a: esetben a csapat fele ott hal, mert agyatlanul támadnak, és ha nem vagy elég hatékony, jól lehülyéznek (Mint Maxi az első konténeres összecsapásnál, ha nem te rendezted legalább a fele zsoldos sorsát)
    b: esetben elhajtanak a .csába, de ha mégis besegítesz, akkor megköszönik (nem túl kedvesen)
    c: esetben mikor már a brigád felét elintézted, önjáróan beszállnak a buliba és szintén lecsesznek, hogy feléjük se toltad a képed, de azért köszönik.

    2: ha ott megoldod a fogoly őrzését, akkor tipikusan vagy az egész brigád ott vész a támadásnál, vagy max 1-2 marad az ötből, de a vezetőjük és a műszerészük (aki ingyé javít) mindig elesik. Viszont így megtudod, amit a fogoly mond és elhíresztelheted mindenkinek, plusz jól meg is jutalmaznak Maxiék, ha még él: 7 rugó, meg egy katonai nehézpáncél + sisak, amit Rockefeller ad (bár lehet, hogy a páncélt a notebookjáért adta, mindegy túl nehéz, maradtam a SEVA-ban).
    Aztán mikor mész a zöldfülűek felé, ugyanúgy megjön az üzenet és a fejlemények mint az első esetben, de ekkor már tudod, hogy mibe futsz bele a táborban.

    A többi quest is hasonlóan több változós, emiatt kellett játék közben majd a fele szöveget újrafogalmaznom, mert a beszélgetések egy homályos masszában követik eymást, azt se tudni az esetek nagy részében, hogy melyik mondat kié.

    A méricskélős bulinál néztm, hogy mitől függ, hogy mit adnak, de csak annyit találtam, hogy a konténerfaluba visszaérve, azt nem, hogy mikor hogy. Az biztos, hogy vagy ötször nekifutottam, mire egyszer sikerült úgy végigmenni, hogy senkit sem veszítettünk el és a legtöbb dögöt én nyúvasztottam ki.

    Amúgy mikor visszamentem az Iránytűért, a soktíz patkány, a kutyák, a sznorkok annyira lamortizálták a ruhám meg a fegyvereim, hogy alig sikerült visszavergődni a konténerekhez, és közben jól összeakadtam az egy kisóriással meg egy kimérával út közben. Az óriás ott lapult abban a barlanban, ahova az éhes sztalkerbrigád behúzódott, míg én a zsoldostáborba beóvakodtam.
    Egyébként meg azt az 5 kenyeret, amit vinni kellett nekik, ott találtam a hátitatyójában a jóembernek, amikor lelőtték a zsoldosok. Pedig mit összehisztizett miatta és ott volt még vagy 6 adag más kaja is.

    Később meg a konténervárost próbálták banditák elfoglalni, több hullámban, illetve a végén, mikor Cowboy-ék sorsát elrendeztem, egy vérszippancs jött ki a házból, majd két perc múlva már két sztalker nyüzsgött. Ahhoz képest, hogy milyen nehéz bejutni a Völgybe, mindenfele ott korzóznak.

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák