Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz Antonius1978 #21040 üzenetére

    az első pár alkalommal éjszaka kerültem játékba, és a zseblámpa fényénél botorkáltam. A vaksötétben megkarmolt egy zombi, eltört a lábam, és már csak kúszni tudtam, úgyhogy elkezdtem segítségért kiáltozni a mikrofonba, és villogtatni a lámpám. Erre figyelt fel egy hokimaszkos játékos, aki hamar megtalált, és agyonvert egy baseballütővel. Úgyhogy inkább mégsem innen kezdem.

    Viszont bármelyik ablakból lelőhet minket egy másik túlélő, aki hamarabb ért oda.

    Útközben bármelyik bokorból agyonlőhet minket egy másik túlélő. És ez még nem is a legrosszabb dolog, amit a játékosok tehetnek velünk.

    Izgalmas? Ezzel az új zombis játékkal csak azt bizonyítják be az emberek, hogy ugyanolyan marhák, mint a valóságban.
    Remélem, hogy valami seriff-féle is lesz benne, aki rendet teremt a káoszban. :D

    halál esetén ráadásul mindent bukunk, amit addig összekuporgattunk. Mehetünk vissza a tengerpartra a zseblámpánkkal.

    Ez meg szimplán szívatás.

    Ha más talál egy romlott banánt, elkap minket, megbilincsel, és erőszakkal ledugja a torkunkon, hát, abba is belehalhatunk.

    Bármikor összetalálkozhatunk másik egy túlélővel, aki lehet barátkozós jó arc, és lehet igazi szadista állat is, aki megbilincsel, levetkőztet, és csak aztán lő fejbe, hogy könyörgésre kényszerít.

    Jó 15 éve játszom lövöldözős akciójátékokkal, de soha nem volt olyan katarzisélményem, mint amikor DayZ-ben becserkésztem és levadásztam az első áldozatom. Aztán elvettem tőle egy doboz müzlit.

    Ezt a játékot beteg elméjűek biztosan imádni fogják.

Új hozzászólás Aktív témák