Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- Le Mans Ultimate
-
GAMEPOD.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz-79
csendes tag
Szervusztok!
Az alábbi problémára keresnék megoldást. Pár hete vásároltam TL-WR841N típusú routert. A beüzemelés óta torrent kliens használatakor egy idő után az internet alapú programok (levelező program, böngésző, skype) belassulnak, szakadoznak. A kliens program pedig hibával pár óra használat után leállt. Ez utóbbin már sikerült javítanom korábbi verziójú kliens telepítésével, de a programok lassulása továbbra is megfigyelhető. Amíg nem használtam routert, hanem a netkábel közvetlenül az aljzaba volt dugva (Digi – LAN) addig ilyen problémám nem volt. Sőt most sincs, ha ezt az eredeti állapotot állítom vissza. A többi routert használó eszközzel (telefon, smart TV) nincs gond. A torrent kliensből többet próbáltam már, sőt már a használt sávszélességre vonatkozó értékeket is kisebbre vettem, az egyszerre futó torrentek számát is minimalizáltam, de a helyzet változatlan. Esetleg valaki találkozott már ilyen problémával? Vagy valakinek valami ötlete van, hogy mi lehet a gubanc? (op rendszer win7)
Segítséget köszi előre is!
-
Gabesz-79
csendes tag
válasz Gubek-Einste #21755 üzenetére
Kapcsolatok száma is már majd tizedére véve (50) az eredetinek. A sebesség 100/50 Mbps. A mellékelt képen az éppen most mért érték. Ez általában megvan. A furcsaság tényleg az, hogy routert kiiktatva nincs ilyen gond. Ezért is mertem ideírni, hátha a router a ludas. És mint kezdő routeres nem igazán értek hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Eladó egy Abit BH7-E alaplap (s478), proci, proci hűtővel, 3db 512mb ram, és 9600SE agp vga-val.
- Canon EF-S 10-18 f/4.5-5.6 IS STM objektív
- Eladó egy GIGABYTE GA-K8NE s754 alaplap + hátlap
- Eladó egy White shark shinobi model name gk-2022 billentyűzet
- Eladó 2db SAS HDD - Mindegyik beépítő kerettel - Lásd a képen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest