Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz-79
csendes tag
Szervusztok!
Az alábbi problémára keresnék megoldást. Pár hete vásároltam TL-WR841N típusú routert. A beüzemelés óta torrent kliens használatakor egy idő után az internet alapú programok (levelező program, böngésző, skype) belassulnak, szakadoznak. A kliens program pedig hibával pár óra használat után leállt. Ez utóbbin már sikerült javítanom korábbi verziójú kliens telepítésével, de a programok lassulása továbbra is megfigyelhető. Amíg nem használtam routert, hanem a netkábel közvetlenül az aljzaba volt dugva (Digi – LAN) addig ilyen problémám nem volt. Sőt most sincs, ha ezt az eredeti állapotot állítom vissza. A többi routert használó eszközzel (telefon, smart TV) nincs gond. A torrent kliensből többet próbáltam már, sőt már a használt sávszélességre vonatkozó értékeket is kisebbre vettem, az egyszerre futó torrentek számát is minimalizáltam, de a helyzet változatlan. Esetleg valaki találkozott már ilyen problémával? Vagy valakinek valami ötlete van, hogy mi lehet a gubanc? (op rendszer win7)
Segítséget köszi előre is!
-
Gabesz-79
csendes tag
válasz Gubek-Einste #21755 üzenetére
Kapcsolatok száma is már majd tizedére véve (50) az eredetinek. A sebesség 100/50 Mbps. A mellékelt képen az éppen most mért érték. Ez általában megvan. A furcsaság tényleg az, hogy routert kiiktatva nincs ilyen gond. Ezért is mertem ideírni, hátha a router a ludas. És mint kezdő routeres nem igazán értek hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest